Nasıl bebeği hissediyordunuz anlayamadım agrı mı hissediyordunuz bebegi hissetmeniz İcin cok erken de

Neslisahh Ee şimdi canım burdan biri çıksa dese ki normaldir benim bebeğimde öyleydi bişey olmaz falan dese İnancan mı ? Allah göstermesin ya bişey olsa o zaman napcan ? Bunu soracağına hastaneye git .

Neslisahh 9 haftalıkken ben hamile olduğumu bile unutuyodum 😊 çünkü hissedemiyceğiniz kadar küçük bebek şuan öyle değil mi

Neslisahh tatlım hayırlı olsun 🤗daha yenisin yerleşme olduğu ağrın olabilir tabi vücudunun alışma süresi hamileliğe çok Minnacık bebişin hissetmen mümkün değil şuan 20 haftalığım daha yeni yeni hissediyorum hareketleri için rahat etsin istiyorsan doktoruna görünmende fayda var 🤗

Jasminixx aynen size katiliyorum 17den sonra hissetmeye basladim ve ikinci hamileligim oldugu icin normalde ilk hamileliklerde 20. Haftaya kadar hissedilmiye bilirmis doktorum o sekilde soyledi...

Neslisahh benimde solumdaymış orda ağrı oluyordu kaslar genişlediği için. Dr a sordum bebek solda ondan öyle dedi. Nasıl hissediyorsun diyenler bebek tekme atıyor sananlar galiba😂😂😂

Neslisahh e onlar normal adet ağrısı gibi çekebilirsin onu o haftalarda bende hissetmek deyince başka anladım kasık bel ağrısı adetin gelcekte gelemiyomuş gibi olur genelde

Neslisahh Benimde 10. Hafta tam bugün, geçen hafta belirtilerim yok birşey oldu diye korkup gitmiştim doktoruma benim de kasıklarımda ağrı oluyordu. Baktım kalp atışı var ama benim böyle oldu. Şüphelenirsen git bence yoksa için içini yer canım