Kızlar 9+2 yim bebegi normalde sağ da hissediyordum agrı vs gibi ama suan ne sağda ne solda hissetmiyorum böyle olan var mı sebebi nedir bilen var mı
Hissetmiyorum
Nasıl bebeği hissediyordunuz anlayamadım agrı mı hissediyordunuz bebegi hissetmeniz İcin cok erken de
Neslisahh Ee şimdi canım burdan biri çıksa dese ki normaldir benim bebeğimde öyleydi bişey olmaz falan dese İnancan mı ? Allah göstermesin ya bişey olsa o zaman napcan ? Bunu soracağına hastaneye git .
Neslisahh herzaman kasık ağrısı olmaz korkma
Dibeee sağ ile sol arasındaki farkı anlayabiliyordum desem daha dogru oluvk sanırım
Neslisahh sizin hissettiğiniz bağırsak hareketidir o haftada bebeği hissetmek mümkün değil en erken 16- 17. Haftada hissedilebilir
Dilara1234 sadecebsorup bilgi edinmek istiyorum kontrole gidicem zaten
Iimran öyle ama hani bwnim hissetmek dedigim bel agrısı kasık agrısı gibi direk bebegi hissetmek degil
Neslisahh tatlım hayırlı olsun 🤗daha yenisin yerleşme olduğu ağrın olabilir tabi vücudunun alışma süresi hamileliğe çok Minnacık bebişin hissetmen mümkün değil şuan 20 haftalığım daha yeni yeni hissediyorum hareketleri için rahat etsin istiyorsan doktoruna görünmende fayda var 🤗
prenses_annesii2603 teşekkür ederim canım ♥️♥️
Neslisahh rica ederim ❤
Jasminixx aynen size katiliyorum 17den sonra hissetmeye basladim ve ikinci hamileligim oldugu icin normalde ilk hamileliklerde 20. Haftaya kadar hissedilmiye bilirmis doktorum o sekilde soyledi...
Neslisahh benimde solumdaymış orda ağrı oluyordu kaslar genişlediği için. Dr a sordum bebek solda ondan öyle dedi. Nasıl hissediyorsun diyenler bebek tekme atıyor sananlar galiba😂😂😂
Neslisahh ılk zamanlad öyle olması cok normal cajım bende hıssedemıyordum o haftalarda
Minnosannis01 sanırım suan kaç aylıksın canım
Neslisahh 12+2 kuzum