Cilek_kentli Rabiia41 Arada bana da kaşıntı geliyor ama benim de tahlilim temiz çıktı. Tüylerden kaşınıyor diyorum artık.
Rabiia41 Cilek_kentli valla benimki içten gelen bi kaşıntı Hep olmuyor banada arada geliyor ama bilemedim neden geçer herhalde 😏
Kbrabalk Mekanikcianne haftaya gidicez doktora canım söylicem yapsın idrar testi öyle çok kötü bir kokum olmuyor Allah’a şükür bakalım inşallah çıkmaz
Cilek_kentli Rabiia41 Tekmeleri güçlendi bazen canımı acıtıyor . Bazen de tekmelerini alt bölgemde hissediyorum. Pazartesi randevum var soracağım canım. Karin ağrısı değil de sol tarafım sızlıyor bazen corabimi giymekte zorlanıyorum
Ltfy 36.haftaya girdik 32.haftadan bu yana aşırı fazla günde 3 4 kezamaşır değiştiriyorum. Bazen suyummu sızıyor Die düşündürtüyor doktoruma sordum suyu gayet iyi dedi. Normalmiş artık bebek pozisyonundan dolayı baskı yaptıkça akıntı oluyor.
FOZB Bende de haftalık hamileyim benden idrar tahlili istedi doktor idrar da enfeksiyon çıktı sonra emin olmak için idrar kültürü istedi kültür temiz çıktı ama bende akıntı var nereden geliyor bu akıntı bende şaşırdım 😏
Nuryldrm Kbrabalk bana dün doktor yaptırdı ben bişey demeden enfeksiyon çıktı hasteneye gittiğinizde söylersiniz yada sağlık ocağına gidin