Sibel_ Kızlar iyi aksamlar ya normalde akıntım beyaz yada şeffaf oluyor ama arada sarı oluyor 2 kere oldu normal mi yaşayanınız varmı ?
Kbrabalk Sibel_ kaç haftalıksın canım benimde ilk başlarda beyazdı sonra sarıya döndü doktoruma sormuştum normal demişti hormonlar değiştiğinden dedi ama benim o zaman azdı şimdi biraz çoğaldı haftaya kontrole gidcem bakalım ne diyecek
elfkahramann Sibel_ gebelikte akıntı artışı normaldir, kokulu olursa doktoruna söylemeyi ihmal etme canım mantar enf. da olabilir korkulacak bişi yok
Cilek_kentli Sibel_ Normal canim korkma beyaz sarı önemli değil. Önemli olan kokulu olmaması ve kaşıntı yapmaması. Bunlar yoksa doktor normal diyor . 28 haftalığız akintim daha da arttı.
Kbrabalk Sibel_ anladım canım bnde 14 haftalığım benimde öyleydi sonra sarı oldu bazı dönem artabilir demişti doktor şuan o dönem galiba benim bende haftayı bekliyorum ama akıntı hamileleilte çok oluyormuş hormonlar salgılıyormuş
Kbrabalk Nuryldrm bu enfeksiyonu idear tahliliylemi bakıyorlar bana doktor yapmadı hiç şikayetlerimide demiştim
Sirius223 Kbrabalk bende surda bekleyim. Herhangi bir mantar yahut enfeksiyon olmamasına rağmen şeffaf akinti bende de bazen oluyor.
Nuryldrm Kbrabalk bana dün doktor yaptırdı ben bişey demeden enfeksiyon çıktı hasteneye gittiğinizde söylersiniz yada sağlık ocağına gidin
Kbrabalk Sirius223 normalidir çanım o çıkmamış biley zaten benimde beyaz iç çamaşırında sarı oluyor siyah da beyaz görüyorum 😀 geçen siyah giydim sevindim beyaz olmuş diye
Kbrabalk Cilek_kentli bin koku nasıl bişey ya biraz kokuyor gibi sanki böyle çok mu kokuyor koku olunca
Cilek_kentli Kbrabalk Canım kötü bir koku geliyor mu? Simdi benim ki kötü kokmuyor o yüzden nasıl tarif edeyim bilemedim. Yanlış yönlendirmek te istemem. Ama şüphen varsa doktorundan idrar tahlili isteyebilirsin
Sirius223 Kbrabalk valla kuzum benim birde plesanta kaynaklı kanama var. Lekelenmem durunca bir bakıyorum o tarz akinti var. Bizde 22 haftaligiz. Testlerde de bişey çıkmadı merak ediyorum neden olduğunu.
Rabiia41 Bendede akıntı var kaşıntı var ama ıdrar temiz çıkmıştı doktor demişti. Neden kaşınıyor olabilir ki😒
Cilek_kentli Rabiia41 Arada bana da kaşıntı geliyor ama benim de tahlilim temiz çıktı. Tüylerden kaşınıyor diyorum artık.