symydgr0302 Son 31 ama her sn doğurcak gibiyim 😭 doktorum da sonuna kadar beklemez dedi 3 haftaya gelir en fazla dedi ama bu ara miğdem ağrıyor hemde aşırı şiddetli yanma dışında ağrıma da başladı
Ucfjvukvfk Rabim oyle bir dogum gerceklestirsin ki bebegimizi elimize aldigimiz zaman o bekledigimiz gunlere deysin ve oyle kizlar heycanliyim ki anlatamm rabiimm bir avaza da saglikli salih eli ayagi duzgun bir bebebk bizlere rasip etsin insss 🤗🤗🤗
Yvznannesi Nazouz desene aynı sayılıriz 😊 bizim de doğuma bir kaç hafta var eşimin gelmesine de öyle.
Nazouz Yvznannesi kuzum senin eşinde mi Hakkari’de allahım seni de bebeğinle eşine kavuştursun tez zamanda hayırlısıyla inş 🤲🏻
Nazouz silaninannesi doktor 37. Hafta da dedi bu salı gidecem bakalım yapacak mı korkuyorum da bir yandan
Karamelek- Nazouz son 19 💙 bebeğimin eşyalarını hazırlamakla geçiriyorum zamanımı. Daha doğum çantamız hazır değil ama bikaç güne bitirecem inşallah 😊
Nazouz Karamelek- ben çoktan hazırladım bitti ufak tefek şeyler kaldı onlarda zaten hastane dışı şeyler 😊allahım sağlıkla giydirmeni kucağına almayı nasip etsin hepsi olur yeter ki iyi olsunlar
silaninannesi Nazouz ben de biraz korkuyorum ama çok da depil doğum gibi olamaz sonuçta :) öyle düşün
Yvznannesi Nazouz diyarbakir da canım benim 🙇 ben de hem bebeğimin hem eşimin gelişi için gün sayıyorum. Duaların için çok teşekkürler bin Mukabele 💕
gzllrun Programa göre son 10 🥰 ama beyimizin kanala inmeye niyeti yok sancı vsde yok salı kontrolden sonra gün alırım sanırım 🙈