Nazouz Ltfy aynen çok farklı bir duygu belki gerçek annelik duygusu da burdan geliyordur korku heyecan mutluluk üzüntü merak ❤️🥰😊
-MinikAnne- Benimki garip şekilde sert hareketler yapıyor kaburgalarını delecek neredeyse bide assagı bası oluyor geçiyor 28 gün kaldı sizlerede varmı arkadasları hastaneye Bi gitsemmi bilemedim gerdiriyor ittiriyor anlayamadım. 🤨😖
Nazouz -MinikAnne- benimde sert hareketler özellikle akşamları kasıldıkça kasılıyor doktora söyledim normal dedi bakalım artık inş sağlıkla gelsinlerde
Ucfjvukvfk Ben sali gunu hastanye gidecem kintrole bakalim bebebisimi dort gozle bekliyorum cok heycanliyim kizlar inanamiyorum ya sonn 299999999999999 ayy allahim cok sukur yaaaaaa 🤗🤗🤗🤗🤗
Nazouz Ucfjvukvfk 280 den 29 düşmek rüya gibi geliyor sanki hiç geçmiyor gibiydi ama zaman sanki su oldu 😍❤️
Denizincani Nazouz canim yaa bu postlar beni nasil heycnlandriyor bir bilsen Ben boyleysem sizi dusunemiyorm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🤲 darisi bana 🌞
Nazouz Denizincani amin kuzum inş. Sağlıklı olsun zamanıyla gelsin inş şeninde bizlerinde küçük kuzucukları ❤️🤲🏻
Cilek_kentli Nazouz Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin😊 Bizim daha 89 günümüz var biz de o günlere geliriz InsaAllah
Nazouz Cilek_kentli geçiyor canım elin kalbinde ve karnında geçiyor bir bakmışsın meleğin kucağında kalbinin üstünde sağlıkla duayla hayırla alalım kutucuklarımızı inş ❤️🤲🏻🥰