Sec2016 Ayse_12 bende ilk defa bugün oldum🤦♀️ben cok kastigim için biraz canım acıdı. kasmamak lazım.
GamzeTopcu Ayse_12 bende 3 gün önce oldum , çokçok rahattı , hatta bitince dedim ki bumuydu hocam😄 evet boşuna telaş yaptın o kadar dedi😄
Misskokulumm Ayse_12 canm korkulacak bir şey değil kasmazsan kendini acimaz rahat bırak 5 saniye sürüyor en fazla
Mehtapp93 Ayse_12 hiç korkmana gerek yok canım kendini kasma korkulacak bişey değilmiş. Bende çok korkmuştum ama ne zaman bitti anlamadım bile
Mehtapp93 Ayse_12 maksimum 3 4 dakika inanki hiç bişey hissetmiyorsun bile. Burda bazıları yazmış bende çok korkmuştum ama korkulacak hiçbir şeyi yokmuş başladığını bittiğini bile anlamıyorsun
kyr9324 Ayse_12 Bence korkmayın rahat bi işlem saniyelik bi baskı oluyor Kendinizi kasmayın yeter.Ayrıca o ne kii normal doğum yapacaksanız ne ağrılar çekiyoruz Çatı muaynesi dünyadaki en kolay şey gibi gelir 😄
06Mucizem53 Aynuradem ben dün oldum doktor muayeneden dolayı leke gelebilir korkma dedi ama adet kanaması gibi kanaman olursa gel demişti yoğunsa kanaman git bence ama lekenin normal olacağını söylemişti doktor
Sec2016 Aynuradem biraz kanama olabilir korkma dedi ama bende olmadi henüz. Açıklığın varmiy mis kac haftaliksin?
Thrmt_19 Ayse_12 benimle aynisin bakalim haftaya 35 haftalikken kontrolum var cati muaynesi olucak miyim merak ediyorum