Melekgrp 38+2 hamileyim midem cok kötü yaniyor ne yapsam geçmiyor dayanamıyorum benim gbi olan var mi? 😣😖
MiracAlpinveUmutunAnnesi Melekgrp senin haftandayken benimde oyleydi gece kaldirriyodu yanma zaten zorla uyuyodum gunde 1 kere olmak uzere gece yatmadan once kızılay markali sade soda içiyordum aradada icine limon sıkıyodum cok iyi geliyordu tavsiye ederim
Obsesifk Melekgrp gabiscon sadece 28. Haftadan sonra o kesiyor sadece inşallah senin haftana gelince öyle olmam bi yudum içiyorum rahatlıyorum
ArinDoanEkmen Aynı dertten uyuyamıyorum yemek yiyemiyordum. Gaviscol diye bir şurup var kullan ve sonra bana dua et 😂😊
Ayss Melekgrp etmiyor valla 5. Şişe bitiyor ama son 2 şişede pek faydası olmadı bende işte sabaha kadar elime ne geverse2 yiyorum bastırsın die ☺ çekilen çile kutsalsa gerisi teferruattır deyip kaderime razı oldum artık❤😂
dlrgktn Melekgrp o şurup banada fayda etmiyor kahvaltı yapmak ıstemıyorum yemek yemek istemiyorum boş miğdem bile kaynıyor saç diplerime kadar vuruyor acısı napıcagımı bılemedım ya sabır dıyorum ya sabır 🙏🏼
ysule Bana süt iyi gelirdi şimdi o da etkili olmuyor. Maden suyu daha çok yakıyor. 25+3 haftalığım. Gavıscon içiyorum geçmeyince artık.
nagi Melekgrp yaaa maşallah 😊 darısı bütün hamile annelerin başına inşallah sağ salim bebegini kucağına alırsın inşallah 😊
Ayss dlrgktn bişeyler yiyince bastırıyor ama aç daha kötü oluyor canım dikkat et baharatlı filan yeme aöa ye bişeyler faydası olur
dlrgktn Ayss hiç baharatlı yemiyorum yağlı yemıyorum turşu tarzı bırsey yemıyorum ama geçmiyor 😢 32+5 deyım bebeğim kılo alıyor çok şükür ben kilo kaybedıyorum 🤔