Nuraslanklc EcrinveSelim istediğin halde mi vermedi 😕ben kendim istemiştim oda dizi dizi verdi sağolsun çok tatlı bi bayandı
SeydaaYlmz Nuraslanklc bende 1 ay olacak hemen hemen şehir hastanesinde yaptırdım 5 dakika bile sürmedi resim de vermediler hiç bana radyolojide yaptırmıştım şanslıymıştınız
Nuraslanklc SeydaaYlmz kişiden kişiye de değişiyor demekki bende kadın radyolojide yaptırdım burnunu göremedi hatta arkasını döndü diye bebeğimizin keyfini bekleyeceğiz artık görmeden göndermem dedi neyseki döndü oda çok uzun sürmemişti benimde 10 dk falan hemen hemen🤷🏻♀️ Bebeğin pozisyonu uygunsa hızlı ilerliyor zaten
Nuraslanklc SeydaaYlmz aynen Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil bi sorun olsa görürdü de zaten bunada şükür
Sevincakarsu Bende izmitte yaptırdım gayet güzeldi karşımda ekrandan bende eşimde seyrettik hatta üç gün gittik çünkü pozisyon almıyordu bebek kalbini güzel incelemek için çok uğraştı başından atmadı yani
Emin_e Ben yaptirdim cok da memnun kaldim, 20 dk falan sürdü her şeyini söyledi ve resim de verdi sadece cd verme imkani yokmus onu vermedi. Onceden sıra almak onemli sadece
Berivanserkan Nuraslanklc canım merhaba bende ankaradayım yeni geldim şehir hastanesi size nasıl baktı acaba bende devlette baktırabilirim ancak siz mi istediniz onlar mi yönlendirdi bilgi verir mısınız kaç gün sonraya verdi mesela bilmiyorum pek bunları
Nuraslanklc Berivanserkan doktor istedi ben baştan beri takibimi orada yaptırıyorum çok memnunum her bakımdan ben 15. Haftamda randevu almıştım 20. Haftada detaylıya girebildim hastane büyük olduğu için çok ileri tarihe atılmıyor pek olması gereken süre içinde genelde randevu veriliyor
Demetdemircioglu Canocan01 ucretsizdi canim. Kontrollerim gaziemir devlet hastanesinde tepecikten randevu aldim doktora detayli ultrasin icin geldigimi belirttim alsancak mr a randevy alman icin yönlendiriyolar 2 hafta sonrasina falan almistim sanirim sonucu muayene sonrasi ya tepeciktekine gosterirsin ya direkt cikti alip kendi doktoruna gidersin