Yaptıran var mı?
Devlet hastenesinde ayrıntılı ultrasyon
Nuryldrm izmirde yasiyorum devlette yaptirdim ilk bebegime.2.ye de orda yaptircam. Bebegimi gormek isterim dersen hüsrana ugrayabilirsin zira bana gostermemisti hic bisey😊
Demetdemircioglu ben bugün gittim ne yazıkki dediğiniz gibi kızımı göremedim önce doktor ultrasyonda baktı sonra beni radyolojiye yönlerdi di sizede öyle mi yapıldı
Nuryldrm ben daha bugun yaptirdim. 20-25 dakika falan surdu. Ben bebegimi gormek istiyorum dedim. Once ic organlarina damarlarina cok yakindan bakicam o zaman senin gormene gerek yok dedi. Sonra bitene kadar bana gosterdi. Yani devlet hastanesi diye yadirgamayin hence doktordan doktora degisir.
Nuryldrm gittim 20 gün sonraya gün verdiler
Detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırılıyor
Bende iki gün önce girdim detaylı ultrasona devlette bana herseyini gösterdi karşımda kocaman ekran vardı ordan izledim anlatarak gösterdi hatta 15 dk sürdü
Bgiritli94 ne guzel burdaki devlet hastanesin de böyle bişey olmadı hiç göremedim ultrasyon resmi bile vermediler
Aysgl_trl_trn 20-24 haftalar arası diye biliyorum
- Düzenlendi
Minigiiiinannesii ben bugün gittim burdaki devlet hastanesinde öyle bişey olmadı doktor önce normal kendi odasında ultrasyonda baktı ultrasyon resmi bile verilmedi sonra beni radyolojiye yönlendirdi
Nuryldrm ben yaptırdım ankara da şehir hastanesinde uzman kişi de çok tatlı biriydi bebeğin pozisyon u müsait olduğu içinde çok uğraştıracak birşey olmadı bi sürü de resmini verdi🤪erkek diye pipisinin resmine varana kadar😅😅
Nuraslanklc ne guzel ya 😊
Nuryldrm bana uclu ultrason resim verdi yuzu çok net.
Nuryldrm ben direkt hastaneden randevu alip gittim ayri bi merkezde bakildi hastanede degil
Nuryldrm ben yaptırdım canım eğitim araştırma hastanesinde prinatolog yaptı hemde
busrasahinn banada radyoloji bakti
Nuraslanklc bndr orda yaptrdm kapalı bi bayan dr iyiydi ama resm vermedi bana
Nuraslanklc aynen bende gittim banada pipi resmi verdi 😂devlet hastaneleri eskisi gibi değil artık insanlar bilinçlendi şehir hastaneside çok iyi şimdiye kadar hiç kötü doktora denk gelmedim çok şükür
Nuryldrm bende devlette yaptırdım 20. Haftamda
Nuryldrm her hastane her doktor aynrı değildir bende ankaradayım zübeyde hastanesi var mesele hiç bişey sorma konuşma dio ikili taramada ayrıntılıya hiç girmedim ne diyodur cinsiyet falan söylüyomudur bilmiyorum ama ben gataya gidiyorum orda doktor sana gösteriyo 16.haftamdayım bugün doktorla birlikte baktık yani herşeyini gördüm gösteriyolar o hastaneden hastaneye değişen bişey ayrıntılı yokmuş gatada ama yine zübeydeye kaldım ben bakalım nasıl olcak