Dera Evrmpk bana gebe okulunda 1-2 haftaya kadar dogum gerceklesebilir dediler, kisiden kisiye degisiyomus
tugbadm Sudenazxx canım benim sarıya çalan bişey geldi ama peçeteye gelmiş ve biraz kurumuş jölemsi gibi bişey ama kuruduğu için değil gibi de nasıl ayırt edebilirim acaba
Sudenazxx tugbadm canım zaten anlıyorsun akıntıdan farklı oluyor internetten de bakıp teyit ettim aynısı geldi bende
Dera Sudenazxx hurma, squat, tarcin suyu, yuruyus, sicak duslar...hepsini yaptim, gelen giden yok 🙄anca gobek agirlasiyo, kizim tosunlasiyo. Bekliyoruz...
Haticetarhan Ben temizliğe kalktım bugun 😂😂 belki fazla hareketin etkisi olur açılmam ilerlerde sancılanırım😂
Duuyguum Haticetarhan hahahaha bende 9 ay boyunca elime almadığım süpürgeyi aldım bugün 😂 sabahtır temizlik yapıyorum
yigitmom_ Gamzem_12y Bebegim erkekti canım 😊 Hamile kaldığım günden dogum yaptığım güne kadar bebegim ayak gelisti adetime göre 35+4 ama ultrasonda gelisimine göre 37+4'tü.O yüzden zorunlu sezeryan oldum 🤗
Melek_38 yigitmom_ Canım sürecinden biraz bahsedebilir misin? 35+1 haftalık olduk. Doğum var sanırım haftaya doktorumuz öyle dedi. Şu an kasıklarım felaket acıyor. Yatıp kalkamıyorum doğru düzgün. Ama ne su ne kanama hiç birşey yok🤷♀️
tugbadm yigitmom_ canım bende senin gibiyim iki haftadan az bir süre daha ilerde beni de bu nedenle sezeryana alabilir mi doktor
tunanehir selam kizlar 37+0 bugün dün gece tuvaletimi yapmaya gittiğimde tuvalet kagidana kırmızı 3 damla kadar kan geldi bi damla kadarda çamaşırıma bulaşmış agrım sizin yoktu kasılmalar tabiki oluyo ama böyle sumukumsu bisey degil 'di ama kan yani anlayamadım ikinci doğumum sezeryan olcak ilkinde suyum gelmişti nişanı bilmiyorum oyuzden ama bidahada gelemedi doktorumda takip et çoğalırsa devam ederse goruselim dedi sizde nedir bu