Sudenazxx Nisandan sonra ne kadar sürede doğum yaptınız 39+ 3 de nisanım geldi bir gün geçti üstünden merak ediyorum.
yigitmom_ Sudenazxx aksam saatlerinde nisanim geldi pespembe bir leke sabah namazinda ise suyum patladı ve 35+4 iken dogum yaptim canim
nilly Sudenazxx üç gün içinde doğum olur diye biliyorum ben. Ama kendim nişandan 12 saat sonra doğurdum.
tugbadm Sudenazxx canım benim sarıya çalan bişey geldi ama peçeteye gelmiş ve biraz kurumuş jölemsi gibi bişey ama kuruduğu için değil gibi de nasıl ayırt edebilirim acaba
Sudenazxx ZZeynep3 bende tık yok darısı bana inş bi an önce sancim gelsin diye bekliyorum allahın izniyle
Dilankenger Arkadaşımın önce suyu geldi saat sabah 4 gibi . sabah 6 gibi de nişanı geldi . genelde önce nişan gelir ama onda tam tersi oldu . 12 gibi de doğum yaptı uzun sürmedi
Dera Evrmpk bana gebe okulunda 1-2 haftaya kadar dogum gerceklesebilir dediler, kisiden kisiye degisiyomus
Sudenazxx saree nişanı gelen doğurmuş valla bi ben kalmışım. Şimdi lavobaya gittim tekrar gelmiş sümüksü jel gibi hatta bu sefer kahverengi gelmis