Sunshine1 ftmk ben şimdi doktordan geldim kızlar. Benim de 14 hafta 91 grammış ❤️🙏🏻 Yüzde 95 erkek dedi . 16 haftada kesin söylerim dedi. Hayırlısı 😀🙏🏻
Esraygtf Aysegul_aslnby2008 25. Haftada 900 gr cok normal bi kilo. Benimde 26 da 1 kg dı ve haftasıyla gayet uyumluydu :)
Sunshine1 mavera ben de hiç duymadım ağırlığını hiç söylemedi nedense şimdiye kadar 14 haftalık olduk ama bilmiyorum bende
Feyzazdra Sunshine1 maşşal bacak arasını gösterdiği canım ya doktorumda bana erkek dedi %99 dedi ama ailene söyleme 16 da netleştirelim deri bak resmide bu https://hizliresim.com/r0kaLP. Bende bişeler aldım ama
Sunshine1 Feyzazdra canım benim hayırlı olsun. Bacakları açıktı o anda gördük ama bidaha göremedik resim de çekemedi doktor. Gördüm şimdi seninkini 😌❤️👼🏻 Oğlumuz olacak demek ki 🙏🏻 Çok şükür sağlıklı olsunlar da 😌 hiç farketmez
Sunshine1 Feyzazdra benim de bugğn tam 14 ama 91 grammış. Normal mi acaba bilmem doktor normal dedi 4 gün önde dedi🤷🏼♀️
Feyzazdra Sunshine1 saglikli olsunlarda 😘 aynen canim bizimkide bi defa gordu bidaha ayni pozisyonu gormek isteyince kapatti bacaklari bizimki 😋 bende biseler aldim ama degismez insallah