Nasippp infertilite geçmişinizi tam bilmediğim için net birşey diyemiyorum ama 2 kez gebe kalmışsınız bir yerde problem var evet ama bu gebe kalma kısmında değil gebeliğin devamı kısmında. Umudunuzu kaybetmeyin stres yapmayin. Ben kanseri atlattim tedaviden sonra cocugun olmaz denildi, sabri duayi, umudu birakmadik ve mucize gibi kendiliginden gebe kaldim hersey cok guzel giderken 20. Haftada kalbi durmustu. Hemen arastirdik gorusmedigimiz prof.dr kalmadi bende ileri derece pıhtılaşma ve genetik translokasyon cikti. Sonra yine kendiliginden gebe kaldim ve hemen kayipla sonuclandi. Sonra önce Rabbimin izni sonra size bahsettigim doktorumun onerileriyle suanki hamileligim olustu. Olmasaydi benim olmazdi. Doktorlarim bile soka girdi. Bahcecide bir tane doktorla gorusmustuk bana aynen sunu dedi sen kanser tedavisinden sonra nasil gebe kaldin ozel birsey mi yaptin yaptiysan bana anlat nolur dedi. Halbuki tek yaptigim saglikli beslenip tevekkul etmekti duayi esimde bende hic birakmadik. Doktorumun kardeşinin 9 tane düşükten sonra sağlıklı bir gebeliği olup kucağına alabildi ve normal yoldan denemişler. Benim doktorum tup bebek doktoru olmasına rağmen bize en az 6 ay normal yolla deneyin demişti tüp bebek deseydi hemen kabul ederdik. Öncelikle bize vitamin takviyeleri, beslenme önerisi ve bir kaç tavsiyede bulundu. Size yukarıda bahsettiğim şeyleri önerdi. Sonrasında gebelik oldu kayıpla sonuçlandı. En son doktorumuza artık bu beklemekten çok yoruldugumuzu söyledik catlatma igneleriyle basladik sonra olmayinca aşılama yapalım dedi. Aşılama tutmadı negatif oldu. Doktorum takvim verdi.Şükür ki aşılamadan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim. En az 6 ay bu dediklerimi yapip oyle normal yoldan deneyin derim. Isterseniz bir tatile cikin kafaniz dagilir. Stres gebe kalmayi cok etkiliyor.Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Umarım herşey gönlünüzce olur 🙏