GamzeSevcan Merhaba anneler ve anne adayları 😇 7+4 deyim ve çok bulantım olduğu için 🤢🤮 doktor prilam dr yazdı. Kullanan var mı aranızda etkisini gördünüz mü ?
Kifayet GamzeSevcan bende kullanıyorum yan etkisini görmedim akşam yatmadan önce bir tane atıyorum onunla ayaktayım valla
Tugbayucesoy GamzeSevcan ilk aydan beri kullanıyorum şuan 36+5 haftalık hamileyim hâlâ bulantilarim geçmediği için kullanıyorum prilamdr siz yapamiyorum akşam yatmadan önce 2 tane içiyorum çok faydasını gördüm
Greyy90 GamzeSevcan ben ilk zamanlar uykuya düşmüştüm tek yan etkisi buydu sanırım onun haricinde 11. Haftama girecem hala kullanıyorum bu ilacı içmediğimde elden ayaktan Düşüyorum resmen maalesef ki benim bulantılarım fecii 🤢
GamzeSevcan Arzuarzu kaçıncı haftadasınız ne kadar süre kullanılıyor acaba hemen geçse bulantılar ne güzel olur 🙏
Arzuarzu GamzeSevcan 12.haftadayım şuan 6 haftalıkken başlamıştım ağlıyodum ben artık istifra etmekten halsiz düşüyodum başım dönüyodu ilaca başladım geçti ilaç bitince devam ederse yenilicem artık ne zaman son bulursa😂 doktorum geçirmezse daha yüksek dozda ilaç veririm demişti ama bana yetti
Kardelenyigit 6.haftamdan beri kullanıyorum şuan 11 içindeyim bana müthiş iyi geldi geçen içmeyim iyi oldum dedim yine yataklara düştüm ama bu hapın yeterli gelmediği kişilerde var
GamzeSevcan Kardelenyigit umarım bana da iyi gelir ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum perişan haldeyim Allah yardımcımız olsun hepimizin
Greyy90 Kardelenyigit aynı ben geçenlerde almayı unutmuşum ( ki o zamanlarda bırakmayı düşünüyordum iyi oldum diye) meğersem ilaçmış beni ayakta tutan mahfolmuştum ogün o yüzden bırakmayı geçtim doğuma kadar kullancam heralde 😀
Kardelenyigit iremtzn ah ahh😂😂doktorum bu iyi gelmezse 2 hap daha yazıyorum aşama aşama kullan demişti ben ki 1 hafta hiçbir şey yiyemen tık kesti umudum yoktu ama oldu 👍🏻😂 başka hap içiyor musun
Kardelenyigit GamzeSevcan o kadar iyi anlıyorum ki 1 hafta perişan oldum her şey berbat kokuyor hiçbir şey yiyip içemiyordum gece bile kalkıyordum
iremtzn Kardelenyigit prilamdan sonra metpamide yükseltti doktorum işte onu bi kaç gün kullandım ama o bi kaç günü gel bana sor 🤦🏻♀️ Elim ayağım tutmadı yerimden kalkıcak halim kalmamıştı meğer metpamid ağır gelmiş
Aras_Beyin_Annesi27 @GamzeSevcan Ben kullanıyorum 11+3 günlük hamileyim mide bulantim ve kusmam çok fazla geçen doktora gittim 2 kutu yazdı bu sefer hafifletiyor en azından ıyi oluyor ama kafamı kaldıramıyorum çok uyku yapıyor uyanamıyorum
GamzeSevcan Akşam içmemi söyledi bakalım iyi gelir inşallah diye dua ediyorum çok zor gerçekten 😐 bişey yiyip içemeyince de baş dönüyor çok yatağa mahkumsun yani 😐 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Tugbayucesoy GamzeSevcan aynen canım iyi geliyor ama doğru kullanmak da çok önemli mutlaka akşam yatmadan önce iç ilacı ben sabah akşam içiyodm ilacı fayda etmiyo Du yalnis kullanmisim gece yatarken içince fayda etti
Kardelenyigit Greyy90 banada öyle geliyor 😂😂ooo bombayım ya bulantı yok dedim öğlene doğru bi tuttu düşürdü yataklara yiyemedim bir şey😂11 hafta içindeyim umudum 4. Ay içinde bitmesi 😒