Esr36 Bende reflu yatagi mama kabi 5 li hastane cikisi battaniye yelek mama onlugu biberon emzik aldim bi de corap
Esradmr1 Bende 9.5 geçe gittim ve kapış kapıştı bebek yastığı mama kabı battaniye reflü yatağı aldım sonra reflü yatağını geri verip ana kucağını almayı tercih ettim sanırım onu daha fazla süre kullana bilirim 😍
Kelebek7 Bende battanıye ağız mendılı anakucagı aldım sonunda anakucagını kaptım 😍 rabbım kullanmayı nasıp etsin inşallah
Bsra_28 Ben şanslı çıktım reflü yastığı için gitmiştim şimdi kalmamamistir diye bi umut gittim ve bi tane kalmıştı ağız mendiliyle reflü yatağını aldım 😂😂
duyguyilmaz Bir onceki gelisinde annem kapida beklemisti ve sonrasında su cumleyi kurmustu. "Utanmazlar elimdeki banyo kuvetini bile almak icin cekistirdiler"😂😂😂
2kizanasi 12 haftalık hamileyim bişey almaya korkuyorum aslında çok hevesliyim ama hadi bişey olur onlar gözümün önünde kalır vs vs kuruntu yapıyorum 🤷♀️
NERDOGDU 2kizanasi kontrolünüzde doktorunuz bir riskten bahsetmediyse herşey yolunda dediyse Allah'ın izniyle bişey olmaz. İçinizi ferah tutun. 🙂
NERDOGDU Deletedmom6 kadının söylediği normalde yasak. Biri şikayet etse başı belaya girer. Biz ayırdığımızda yetkiliye satıldı bir hanımefendiye sonra alıcak falan diyorduk onuda hergün gelen devamlı müşterilerimize nadiren yapardık
2kizanasi NERDOGDU Hayır hayır aksine herşey yolunda çok şükür ama bilemiyorum bisey almaya falan çok korkuyorum
miniknokta Ben 11 gibi gittim her şey olduğu gibi duruyordu emzikler belki 20 tane, biberon bir sürü hastane çıkışı, ağız mendili, burun aspiratörü, küvet falan aklınıza ne gelirse. Reflü yatağı da 2 tane vardı birini ben aldım diğeri duruyordu 🙊
Yrnkrm Kelebek7 burun aspiratörü bebek mendili emzik ince battaniye reflu yatağı ve hamiş pantolunu buldum küvet falan vardıda pek beğenmedim çantayıda kapışmışlar 😒🤭🤭
Kelebek7 Vallaha bende 6 aya gırdım anca başladım alışverişe sımdı 7 aya gırcem 2 hafta sonra ınşallah bugün anakucagı falan aldım falan aldım battanıye güzeldi kalıteli
NERDOGDU 2kizanasi bence almaya korkmayın. Cinsiyetini öğrendiğinizde başlayın. Toplu alınca bütçe biraz sarsılır. Yavaş yavaş almak en iyisi derim. 😊