Kubuuu1 Kelebek7 9 u 2 geçiyordu bı tane kadın bebek malzemesi değil ama termos almaya gelmişti on tane varmış hepsi satılmıştı 🤭 bir de az gelmiş benim aldığım yerde küvet iki taneydi mesela ben aldım çok şükür ☺️
26mrv Kelebek7 açılmadan daha millet kapıda kuyruk oluyor ben bide 9u 10 gece gittim bişey kalmamıştı doğru düzgün karmakarışıktı
Deletedmom0810 Kelebek7 ben biberon battaniye 5’li hastane çıkışı bir de emzik aldım diğer her şey bitmişti 😂 bir de bebek tulumu ve montlarından vardı ama erken diye almadım 😅
Baloglum93 Ben o ince batteniye bebek temizleme mendili mama kabı biberon fırçası bebek çantası Dalin şampuan aldım çanta çok güzel ama çok az gelmiş ya burun aspiratoru aradım aslında ama çoktan bitmiş
Deletedmom133 Kelebek7 canım sabah açılmadan gidip gireceksin ben gittim herşey o an bitti düşün 4 dakika önce kapıdaydı dükkanı ben açtım mama kavanozu bitti bile 🤪
Deletedmom6 Kelebek7 😂😂😡 Bende bi kaç şey alacaktım annem niye gelmedin almaya dedi sence kalmış mıdır. Sabahın 8inde gelmem gerekiyor alabilmek için 😂😂 Artık vazgeçtim a101 yada bimden😄
Baloglum93 Deletedmom6 eğer işlek bı yerdeyse bim hayatta kalmamıştır çünkü çok az gelmiş hepsindende bu ayakkabı gibi olan panduflar kalmıştır onlardan kimsa almadı
Deletedmom6 Baloglum93 Kız gidiyorum hepsinden uzak bimlere fln irda bile yok bende artık vazgeçtim. Ama orda çalışan bir bayan bir gün önceden gelin istediğiniz şeyin üstüne isim yazıyoruz ve satmıyoruz. Siz gelince size veririz demişti bundan sonra öyle yapmak lzm
Baloglum93 Deletedmom6 kimi bim a101lerde çalışanlar gelen ürünleri kendine alıyor o yüzden hiç rafa dizmiyolar bile
NERDOGDU Deletedmom6 kadının söylediği normalde yasak. Biri şikayet etse başı belaya girer. Biz ayırdığımızda yetkiliye satıldı bir hanımefendiye sonra alıcak falan diyorduk onuda hergün gelen devamlı müşterilerimize nadiren yapardık
oznurckose Kelebek7 kartal gibi herkes birşeyler kapıyor ben gitmedim bile bulamıcam çünkü biliyorum😂
YudumSu Kelebek7 şimdi su almak için girdim BİM’e şöyle bi bakayım dedim ne varmış herşey var ama paketlerini yırtmışlar 🤣
Baloglum93 Deletedmom6 e tabii bugün gittiğim bı bim de biz sorunca çıkardı ürünleri ustelemesek cikarmicak