Lunabrilla Selay benim bir arkadaşım çok yakın zamanda doğum yaptı anlattıkları o kadar kötüydü ki ben gidip görüşmeden vazgeçtim. Personelden personele fark var benim anladığım
Selay Lunabrilla benim arkadaşım da çok memnun kaldı bana da çok ısrar etti kent te doğum yap diye. Zaten benim kendi doktorum gelicek doğuma ama doğum sonrası da önemli tabi şans birazda ebelerin ve hemşirelerin vicdanına kalıyo bi yerde 🤷♀️
ezoterik Teşekkür ederim arkadaslar o zaman medical park ve karatas i da degerlendirmek lazim medical ve kent maddi olarak zorlayici ama sonucta benim icin onemli hastane olayi bakicaz artik nasil ayarlayabilirsek
Hasibekru ezoterik Avrupa cerrahi şiddetle tavsiye edebilirim 4. Ay önce doğum yaptım prensesler gibi doğum yaptım bide bende korku vardı . Bende şiirinyerde oturuyorum Karabağlar tarafında hastane
Elisaalya ezoterik ben 2016 da su hastanesinde dogum yapmistim cok memnun kalmistim hepsi cok ilgiliydi. Odalari falan tek kisilik genis konforluyru drum ve ekibide cok guleryuzluydu simdi 2. Ye hamileyim ayni druma gidiyorum ozel muayenesine. Hastaneye karar asamasindayim bende
ezoterik Hasibekru aa cidden mi avrupa cerrahi hastanesi tamam bakıyorum peki yogun bakimi kuvez falan var mi canim?