ezoterik Arkadaslar merhaba izmirli annelerden yardim istiyorum egepol,kent, çınarlı,medical park,ege sehir ve buca tip.Bu hastanelerden hangisinin aneztezi ekibi ve doğum personeli daha iyi acaba? gören duyan yasayan var mi?
Melektrk ezoterik Medical Park i bilmiyorum ama diğerlerinin arasında egepol 'u tavsiye ederim kesinlikle
Aise_35 ezoterik Karataş’ta Dr Aysel Taşer derim mükemmel bir doktor kadın işine aşık hastanede yatıp kalkıyor bildiğim kadarıyla
BirVeraAnnesi35 ezoterik ben egepol de doğum yaptım ekiptende çok memnun kaldım herkes ilgili ve özenliydi nazik davrandılar destek oldular hep heleki kızımı dışarı çıkartan hemşiresi hayatımda gördüğüm en kibar nazikk ve anlayışlı bir hemşireydi video çekmişler kızımın çıkış anını orada izledim çok hoşuma gitti 😊
ZehraMuge Merhaba ben medicale gidiyorum, 3 arkadaşım orada doğum yaptı memnun kaldılar. 1 arkadaşım da can hastanesinde sezeryan doğum yaptı o da çok memnundu.
ezoterik Teşekkürler arkadaşlar bejim doktorum özel muayene anlaşıp doğum yaptiriyor hastaneyle ben biraz korkuyorum dogumdan acikcasi o yüzden beni rahatlatacak ilgili personel ve iyi bir anestezi ekibi olursa cok mutlu olucam🙈olumlu olumsuz deneyim ya da duyumları bekliyorum o yüzden
ezoterik Aise_35 teşekkür ederim karatas i düşünmemiştim o zaman orayi da incelemek lazim yogun bakim unitesi kuvez falan var mi peki karataş hastanesinde riskli bi duruma karsi?
Aise_35 ezoterik o konuda bir bilgim yok açıkcası bekarken İzmir’de yaşıyordum ve birçok müşterilerim Aysel hanıma gidiyordu ve çok memnundu ki o zamanlar Ayrancılarda ki medifema hastanesindeydi suan Karataş geçmiş . İzmir’de yaşamış olsam bende oma giderdim açıkcası suan bende doktor arayışındayım ilk kontrolüm için
Cansu85 ezoterik bende karataşta takipteyim erken doğum riskim var o yüzden burayı tercih ettim yoğun bakımıda küvözüde var. Anestezi uzmanları nasıl bilmiyorum görmediğim için ama 3-4 arkadaşım bu hastanede doğum yaptı hepsi çok memnunlar çocuk doktoruna kadar bende o aşamaya gelince göreceğim inşallah :)
Gnll35 ezoterik Aise_35 ben karataş hastanesinde doğum yaptım aysel hanımla ve iyiki onu tercih ettim. Harika bir dr 21. 35 te doğum yaptım gece 12 de beni kontrol için tekrar geldi bi anne gibi yaklaşımı. Yeni doğan yoğun bakımı mevcut hastanede mutlaka araştır. Tek sorun çok yoğun bir dr.
Lunabrilla ezoterik kent iyice ticarete döndürdü işi. Son zamanlarda çok fazla şey duydum ve vazgeçtim. Can hastanesini çok önerdi arkadaşlarım, orada yapıcam ben de
ezoterik Lunabrilla can hastanesinde var mi peki canim yeni dogan unitesi falan?nasil ortami personeli
Lunabrilla ezoterik bu sene 4 arkadaşım Can’da doğum yaptı, o kadar övdüler ki personel ve hemşirelerini. Hatta oradan çocuk doktoru bulup devam ediyorlar hala, çok memnunlar.
Selay ezoterik benim doktorum da kent Çınarlı can hastanesi üçüyle anlaşmalı. Kent hastanesinde arkadaşım doğum yaptı. Çok tavsiye etti Doğumdan sonra da hemşireler çok ilgiliymiş tuvalete bile onlar götürüyormuş
Lunabrilla Selay benim bir arkadaşım çok yakın zamanda doğum yaptı anlattıkları o kadar kötüydü ki ben gidip görüşmeden vazgeçtim. Personelden personele fark var benim anladığım
ozgeya ezoterik Ben Medicalpark’ta doğum yaptım.Ve ayrıca orda ameliyat oldum. hem doğum ekibi hem ameliyat ekibi çok çok iyiydi. Her bir aşamadan ve personelden çok memnun kaldım.