ZorYollardanAsipGelenim kürtaj sonrası kanamanız kac gun surdu? benım bugun 9.gun hala az da olsa devam ediyor 😔😔
BusraAydogan14 ZorYollardanAsipGelenim Normal canım benimde az az öyle devam etmişti 50 55 gün sonra adet oldum
kartanesi26 ZorYollardanAsipGelenim benim tam 30 gun sürdü canm kanamam bitti bir hafta sonra da adet oldum korkma normal
ZorYollardanAsipGelenim BusraAydogan14 daha sonra hamıle kaldınız mı kaldıysanız kac ay sonra kaldınız
BusraAydogan14 ZorYollardanAsipGelenim 5 ay sonra kaldım ama korundum hormon testlerimi yaptırdım ondan sonra tekrar hamile kaldım şuan 25 haftalık hamileyim canım
masalsii ZorYollardanAsipGelenim kürtajdan sonra tam 30. Gün adet oldum korunmadım ve hemen hamile kaldım o ay 25 temmuzda kürtaj oldum 25 ağustosta adet oldum ve hamile kaldım
Uzunyolculugumuz ZorYollardanAsipGelenim 10 gun surdu 40.gun lekelenme oluyo benım oyle oldu ilk adetimde 4 ay sonra oldu 3 doktor değiştirdim ikisi olursun bekle dedi en son gittim ilaç yazdırdım
Ltfy 3 yada 4gün sürdü hatırladığım kadarıyla. 1ay sonrada periyodik takvimimde şaşma olmadı regl oldum. 5 Ay sonrada hamileydim🙏 şuan 36.haftamızdayız. Hatta doktorum hemen bile gebe kalabilirsin demişti ben biraz beklemek istedim.
ZorYollardanAsipGelenim krktasnihal90 Nursimali Aysii BusraAydogan14 Ltfy cok korkuyorum tekrar bebegım olmaz dıye. doktor 1 adet donemı sonrası yavas yavas denemeler e başlayabilirsiniz dedı ama bı yandan da tereddüt ediyorum. kızımda 5 ayda anca hamile kaldm kızım sağlıklı doğdu bunda 15 günde kaldm. cabuk buldum cabuk kaybettim 😭😭😭😭
Aysii Benim kürtajdan sonra 4 ay sürmüştü inan mahvolmuştum artık ve doktorlar neden sebep bulamıyordu bi doktor rahmin zedelenmiş demişti sadece 😔
Nursimali ZorYollardanAsipGelenim bende kurtaj olmustum canim doktor 15 gun kanaman olmasi normal demisti korkma o yuzden
krktasnihal90 Benim 12 gün sürdü birkaç gün kanama ondan sonrası lekelenme şeklindeydi henüz adet olmadım 3 hafta önce kürtaj oldu😕
krktasnihal90 ZorYollardanAsipGelenim korkmayın Allah yine verir inşallah 🙏normal yollarla gebe kalabiliyorsunuz ya bu da önemli yine olur allah gönlünüze göre versin
Nursimali ZorYollardanAsipGelenim hic oyle dusunme bende senin gibi dusunuyodum hatta doktoruma gittim ben tekrar hamile kalamassam diye oda oyle bi durum yok gayette anne olabilirsin tekrar demisti ve simdi tekrar hamileyim insallah en kisa zamnda Rabbim sana da nasip edecek hic oyle dusunupte canini sıkma cok iyi anliyorum suan senin psikolojini bizler ne desek bos
masalsii ZorYollardanAsipGelenim korkutmayın kendinizi Rabbim hayırlı ve nasip ettiği zamanda verecektir emin ol🙏🏻
BusraAydogan14 ZorYollardanAsipGelenim Korkma kuzum rabbim hayırlısıyla verir inşallah yine bende senin gibi çok korktum yine nasip oldu şükürler olsun Rabbime seninde olur hayırlısıyla 🙏
Blackkcat ZorYollardanAsipGelenim benimde hiç olmadı gibi bişeydi😬1-2 gün az sonrasında leke gibi hatta hatta doktora gittim tertemiz sıkıntı yok dedi normalde reglide az görürüm,bünyeye göre değişiyor