Hatice-02 merhaba canım bende zamanında post açmıştım ama yazan olmadı bir kaç kişi dışında postunu gördüm yazmak istedimbenim bir düşüğüm var onda hemen hamile kalmıştım bilmiyordum kürtajdan üç ay sonra korunmayı bıraktım 5 ay olmadı yaklaşık hastaneye gittim ve pcos olduğumu öğrendim yumurtan tembel çatlamaz çatlasada döllenmez demişti doktorum VE çok üzülmüştüm daha sonra çatlatma iğnesi yaptık VE yine tutmadı 40 günde bir adet görüyordum daha sonra hormon testlerimde gayet normal ama LH da sıkıntı vardı VE ovulasyon testlerinde sürekli bir pik oluyor bir silik bazen tam pik değil yumurtlamıyordum sanırım her ay VE bu macunhaneyi duydum dedim alıcam ne kaybederim eşim bedelli askerlik yapıyordu o sıra aldım VE adetimin 5.günü kargom geldi geç sipariş vermiştim hemen başladım sabah akşam birer tatlı kaşığı yedim yemekten 10dk önce ve fıtnese başladım fıtnese gitmediğimde yürüyüşe çıktım hergün ve bol su içtim ilk kullandığımda ilk defa hayatımda 28.gün adet gördüm VE ağrısız çok şaşırdım adetim ilk günü tekrar başladım sabah akşam birer tatlı kaşığı VE bol su spor eşliğinde ve adet biter bitmez ovulasyona başladım adetimin9.günü yumurtlama gördüm ilişki oldu bu arada eşiminde birşeyi yoktu sperm testi normal değer çıktı ama ben daha kaliteli olsun diye her ihtimale karşı onada erkekler için ginseng macunu aldım bir kavanoz kendimede bayanlara özel karışım 2 kavanoz almıştım VE bu ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım çok şükür şimdi 12+3 haftalığız ben kesinlikle öneriyorum bitkisel şeyler var ama önemli olan düzenli kullanmak bol su VE spor spor yumurtalıkları çalıştırıyor ayrıca benden tavsiye eşinede al erkekte önemli sonuçta inş alırsanfaydasını görürsün post açarsın uzun oldu ama işine yarasın diye yazdım 😍😘🙏🏻