Aysegul33 Ebru0156 ya ben foto eklemeyi beceremiyorm canm ama cok buyuk deildi ne bilim bi kac bez bi kat kiyafet islak mendil biberonlar sigar ama daha fazlasi sigmaz aldm cok uygun diye ama kucuk 😊 gorunusu guzel
Deletedmom0065 Aysegul33 anladm cnm tesekku ederim. Ben a101 den almiştim da oraya filesiz gelmişti. Disardan file aldim kucuk geldi kuvetime. Ayriysa fileyi tek alayim dedim de deglmis 😐
Glybskl Aysegul33 bi önceki gelen seriden küvet setini çıtçıtlı body ağız mendili biberon reflü yatağı almıştım ben bu seferde kayınvalidem almış bişeyler çok memnun kaldım aldıklarımdan. Piyasadaki en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerdi pişman olmadım aldığıma 😊😊 33+1 den merhaba herşeyimiz tamam bebişimizi bekliyoruz sağlıkla 🥰
Kubraismail61 Deletedmom0065 bende öyle yaptım daha önce a101 den almıştım küvet takımını fileyi sonradan aldım. Joker den almıştım filesini 26 liraydı babyjem in di xl boy bakabilirsiniz
Aysegul33 Deletedmom0065 eşimm naptin sen ya diyor kadinlar sen kime aliyosun boyle diyor bende daha gobek felan olmayinca 😂😂
Deletedmom0065 Aysegul33 bende 35.haftadayim. Teyze dedi ki bana senin yeni galiba 😂 20 gun sonra doguruyom ben teyze dedim 😂 benim eşim henuz gormedi tepkisini merak ediyorm bende zaten eşyalardan gecilmiyor artik 😁
Glybskl Aysegul33 zıbın geçen sefer geldiğinde aldım pişman oldum iade ettim ben çok sevemedim biraz sert geldi bana da
Emin_e Sanırım ben az almisim:) 70 lira verdim sadece;) zibin, corap, hamile pantolunu aldim bir de yenidogan islak mendili vardi onu aldim tmmdir
MervenurEC Aysegul33 ya biberon güzel di ama katolokda 125 ve 225 ml olarak gösteriyordu ama markette ikisi de aynı 225 ml di 🤔
ipekveannesi Aysegul33 en son temmuzda getirmişti diye hatırlıyorum 😅 bu aldıklarım bana uzun süre yeter 😂
Glybskl Aysegul33 çıtçıtlılar güzeldi ama ve ağız mendilleri 😘 birde ben English home’dan ağız mendilleri aldım onlara bayıldımmm birde hazır kundak tarzı bişey var polardan ayıcıklı dışarıya çıkarken içine koyuyorsun bebeği onu almıştım tavsiye ederim ikisini de 😍
ipekveannesi Ebru0156 gayet güzel ben beğendim biraz küçük ama yakın yerler için ideal 😊 https://www.resimag.com/p1/5ef810a5fdf.jpeg