Slmkrklbyrm miine aminnn 🤲🏻🤲🏻 Hayırlısıyla alalım yumurcaklarımızı kucağımıza inşallah bunlar gelip geçici ama bir o kadar da heyecanlı şeyler 🤗☺️
Deletedmom0810 Aslihanfs ben 11.30 gibi gittim ve bikaç istediğim şey dışında çoğu şeyi alabildim 🙏🏻☺️
miine Deletedmom0810 neler aldın canım 🤗 biberon fırçası ve önlügu almadim erken olduğu için ama 🤗 almalimiydim bilemedim
Deletedmom0810 miine ben biberonu, emziği, zıbın setini, battaniyeyi aldım canım erken geç bilmiyorum ama indirim olunca bulmuşken alayım dedim ☺️ Sen aldın mı bişeyler 😘
2202020 Serap46 👍 evet aynısı sadece mınder de satılıyor ikeada bunlardan alıp mınderini oradan alabilir veya kendinizde yapabılırsınız inçe elyaf zaten
Aras09 Ibck kurdum bile tek başıma çok mükemmel çok beğendim ben herşeyi güzel pratik aynısını mağazalarda 130 150 200 den aşağı bulamazsın abartısız
Aras09 Ibck kurdum bile tek başıma çok mükemmel çok beğendim ben herşeyi güzel pratik aynısını mağazalarda 130 150 200 den aşağı bulamazsın abartısız
Mstfaslhn1234 Nuraslanklc eşim almış giyimi rahat pantolon gibi değil kumaşı eşofman gibi ama güzel bide tunik almış ikiside güzel kullanılır yani
Baloglum93 Biberon fırçası çanta battaniye bebek temizleme mendili mama kabı Dalin şampuan aldım diğerleri kalmamıştı