Findiksu_mom Mstfaslhn1234 valla biri bırakmış hemen sonunu aldım. Şok a gelmişti böyle değildi bildiğin poşet gibiydi . Iyiki almisim
Sekerpare Sesem pantolan çok rahat xl aldım 65 kiloyum boyum 160 boyu uzun geldi sadece Keski 2 tane alsaydim
Dkktlbsra Kuboos_00 boyutu normal bebek yorganlarıyla aynımı emin olamadım sonradan pişmanlık yaşadım gibi oldum ama bilemedim 🤷♀️
dilek3543 Aslihanfs bende küvet kova maşrapa 2 takım citcitli badi bir takım 5 li set çift taraflı battaniye ayrı aslanlı polar battaniye biberon fırçası hamile pantolonu civciv bebek yastığı çorap ağız mendili aldım 😊
miine Ağız mendili , mama kutusu, 2 li zıbın, hamile pantolonu , bebek kulak temizleme çubuğu, bebek temizleme mendili 🤗
miine Sesem XL aldım ilerde kilo alma gibi durumum olacagi için kalçadan olmazsa diye düşündüm 🤗 L si ufak geldi gözüme o yüzden XL aldim
Slmkrklbyrm Aslihanfs valla ne var ne yok topladım diyebilirim :) sırada bekledik resmen 😂 hayatımızın ilkiydi ve çok heyecanlıydı. Herşeyden aldık bi an tedirgin oldum alamayız diye ama herkes resmen çerezlik ve tava almaya gelmişti 😂 küvet seti reflü yatağı yastık+yorgan biberon ve fırçası cam mama kapları tulum zıbın hastane çıkışı mama sandalyesi hamile pantolonu bebek battaniyesi ve tabikiiiii ana kucağı 💪🏻 1taneydi o da bizim oldu. Kızım için savaştım 😂
miine Slmkrklbyrm maşallah helal olsun size😍😍 bizimkisi cinsiyeti göstermedigi için pek birşey alamadim olduğu halde🤗 çünkü doğuma çok var mutlaka olur gelir gelmede indirimli alırım diye düşündüm 🤗
Slmkrklbyrm miine takipte kalmak lazım çoğu yerde yüksek fiyatlı olan şeyleri gayet güzel indirimli aldık yani bir de bebek arabası olayı var almayanlar için öneride bulunabilirim 1150 tl ye dün heppppsini aldım :) hepsi derken genişleteyim; bebek arabası+puset oyunparklı yatak ve içinin süngeri kartla da peşin de alabiliyosunuz. Daha uygun fiyatlı olanları da var sayfayı bırakıyorum mutlaka bakılması gerekir 👌🏻☺️ https://instagram.com/moroglubebe?igshid=k635gky3axdr
Slmkrklbyrm miine aminnn 🤲🏻🤲🏻 Hayırlısıyla alalım yumurcaklarımızı kucağımıza inşallah bunlar gelip geçici ama bir o kadar da heyecanlı şeyler 🤗☺️