tubizm Serap46 eşim cok istiyordu canim ama alan iki tanesini de götürmüş çünkü. piyasasi cok pahali ya normalde pof
Serap46 tubizm aynen iki tane bulsam ben de ikisini birden alırdım cidden baya uygundu. Kayınvalideme söylemiştim o baya erkenden gidip beklemiş kapmış bi tane sağ olsun ben de bulsam gene alırdım 🙁
merveaydin1 Seymasezer salonda yıkanır , banyoda duşa kabinin içinde de ilerleyen zamanda yıkanır . Kullanışlı yani
Serap46 Dkktlbsra 😱 ebebekteki termosla stanley bir mi allah aşkına ya 😃 amerikadan almıştım başka 2 modelini ama bardaklısı yoktu bende. Kur farkı çok olunca 175lira bedava bu termos için.
Findiksu_mom HiraNisa o kadar detaylı değil. Biberon gözü ve içindeki gözü termal değil. Emziriyirum zaten. ama gusel. Şok a gelen naylon gibi degil yani gayette sık duruyo. Em azından benum işimi görür 🤗
Sesem Ana kucağı , reflü yatağı , ince kalın battaniye , yorgan yastık , zıbın , 5 li setlerden , sümük çekme şeyi, mendil aldım fakat moralimi bozdular erken alışveriş yapmışsın diye 6. Aydayım hepsini bir araya sıkıştırsam baya külfet olmazmıydı?
Ecemsbaby Sesem çok iyi yapmışsın ben de yavaş yavaş tamamlıyorum bir anda hem masraflı hem herşeyi bulması zor olabiliyor aynı zamanda da yorucu oluyor
SerpilAkbulut Aslihanfs anacım sabah dokuzda gittim resmen talan etmişler aldım biseyler ama renk içime sinmeden aldım açıkçası hepsi mavi oldu ortak renkler almak istiyordum kısmet değilmiş bebek battaniyesi çıtçıtlı badi iki tane beşli takım biberon fırçası emzik burun aspiratör aldım yeter 🤪
Ecemsbaby Aslihanfs burda erken gidelim kalmıyor dedik bir baktık bim açılırken kapıda kuyruk var hepsi anne ve anne adayları 😊 çok şükür hepimize yetti ürünlerini beğendim %100 pamuk ve kaliteli görünüyor
Sahnurmustafa Mstfaslhn1234 ne yazık ki bende çantadan almayı çok istiyordum sabah eşimi yolladım ama kalmamıştı küvet setini ağız mendili biberon emzik aldk
Mstfaslhn1234 Sahnurmustafa bende gittim sabahın köründe 4 adet ürün gelmiş çantadan 4 ünde almış kadının biri
Edanurrr @Sahnurmustafa benim gittiğim bim de 1 tane vardı çanta onu da biri aldı kasiyer diğer bimleri aradı 3.sünde buldu ayırttı hemen gidip aldık ben çok beğendim
Sekerpare Sesem pantolan çok rahat xl aldım 65 kiloyum boyum 160 boyu uzun geldi sadece Keski 2 tane alsaydim