Dilaraatac Nevinnn 8🙈🙈🙈🙈 ben eksik tamamlıyorum artık o süreçteyim ondan bu kadar agresif alışveriş yapıyorum çünkü deve gibi yattım bu zamana kadar 😂 Senin daha vaktin varmış rahat rahat yaparsın
Ezonuz Aslihanfs evet ben aldım özellikle reflü yatağı için gitmiştim🤗Tavsiye ederim kumaşı filan e bebekteki ile neredeyse aynı
Sezinnur Ezonuz bende reflü yatağı aldım. Ama biraz sert gibi geldi. Fakat diğer reflü yataklarını inceleme şansım olmamıştı. Hepsi mi böyle sert oluyor?
Macidenez Bende çanta yünlü battaniye çıtçıtlı badi aldım arkadaşlarla gittim herkes bana hediyelerini de aldı 😍😀
Ilbilge Srplarikan ya benide kapıda görünce ablanın biri dedi ki hamile bak bebek eşyaları için geldi kesin 😂 benim gibi hamile bi bayan vardı okuması yoktu galiba bende ona yardımcı oldum bak dedim zıbın ayı şu al bunu lazım olur bak ağız mendili falan diye keyifliydi sabahki alışveriş benim içinde 😅😅
Aras09 Ibck kurdum bile tek başıma çok mükemmel çok beğendim ben herşeyi güzel pratik aynısını mağazalarda 130 150 200 den aşağı bulamazsın abartısız
Aras09 Ibck kurdum bile tek başıma çok mükemmel çok beğendim ben herşeyi güzel pratik aynısını mağazalarda 130 150 200 den aşağı bulamazsın abartısız
Pinarars Ya kapış kapış olmuş her şey. Eşim erkenden gitmesine rağmen reflü yatağını başka bir bimde bulabilmiş. Biberon fırçası almış. Cam mama kavanozu kalmamış alamadık:(
SnmTt Aslihanfs bende çalıştığım için annemi yolladım yorgan yastık almış patik almış zıbın seti almış biberonlar vardı ama kalitesinden emin olamadım dedi. Ama annem kötü olsa almazdı aldıkları güzeldir mutlaka bende daha görmedim heyecanla bekliyorum akşamı🤭🤭
Serap46 Ya bu termosu alan var mı tuzlada gezmediğimiz bim kalmadı sadece 2şer tane gelmiş ve anında bitmiş.
Dkktlbsra Serap46 termosu bimden alana kadar e bebek veya başka yerlerdrn alabilirsiniz bimde olan termos küçüktü ve bence fiyatı gereksz pahalı
tubizm Serap46 eşim cok istiyordu canim ama alan iki tanesini de götürmüş çünkü. piyasasi cok pahali ya normalde pof
Dkktlbsra Aslihanfs küvet seti zıbın ve ördek aldım😂 biçok üründe kararsız kaldım kalitesi konusunda yorgan alan varmı mesela bana biraz ince geldi ama
Serap46 Dkktlbsra 😱 ebebekteki termosla stanley bir mi allah aşkına ya 😃 amerikadan almıştım başka 2 modelini ama bardaklısı yoktu bende. Kur farkı çok olunca 175lira bedava bu termos için.
Derderya Erkenden gittim zaten evimin dibi ☺ihtiyacim olan herseyi aldim emzik burun aspiratoru kalin corap zibin kulak p. Bebek tmizleme pamugu ince battaniye uyku tulumu biberon fircasi hepsine yetistim 🤗🤗