Findiksu_mom 2prenses1prensannesii normalde büyüklüğünü bilmiyorum ama gayet beğendim son kalanı aldım ıyiki de almışım 90 100 lira nerdeee 30 lira nerde
elifayse Annem reflu yatagi bide mama sandalyesini almiş acaba mama sandalyesi alan varmi nasil? Minderini nerden alcaz
A_S_K elifayse Ben alacaktım vazgeçtim. E bebekte 130 tl gördüm ek gıda döneminde ondan alıcam. Daha sonra çalışma masasına da dönüşüyor çünkü :) bu da kullanışlı minderide normal sandalye minderlerinden her yerde bulursun
Noktisveannesi Ben de bebek yorganı-yastığı(%100pamuk cok güzel) 2li biberon, biberon temizleyici, 0-3ay yarım kol Body, ağız mendili, bebek pamuğu alabildim :) acılmadan gidip sıraya girdim 13kişi olmustuk kapı açılana kadar 😂😂
Dilaraatac Aslihanfs uyku uyuyamadım ya çok ciddiye aldım bu konuyu gereksiz büyüttüm kafamda Çok kuruk gittim oraya 😂😂😂
A_S_K Aslihanfs Bende bebeğimle gittm kapıda izdiham vardı girdim anne bebek çantası aldım geldim🙈 2 tane gelmişti ben gei olanı aldım hemen. Bence gayet kullanışlı malzemeler sığıyor artıyor bile bez ısşak mendil kullanıyosan biberon yedek kıyafet hadi battanye koy bir de mis gibi alıyor. Evdeki çantamızın fermuarı bozulduğu için aldım çok beğendim. :)
Kubuuu1 Aslihanfs küvet kova ve maşrapa alabildim çok şükür küvet iki taneydi sadece 😂 bl de Bebek temizleme pamuğu ve kulak çubuğu gelmiş onlardan da aldım ☺️
Afra34 Dilaraatac o kadar gülerek eğlenerek okudum ki 😁😁Rabbim sizi hep güldürsün evladınıza bağışlasın 🤲🏻 inşallah
Dilaraatac Afra34 😂😂😂 kadınları iktirdim hep anneanne babanne gelmiş bi hamile ben vardım ama hepsinden alabildim yok öyle ben evde yatayım anamı yolluyayım benim hakkım onlar 😂😂😂
37aysgl Kubuuu1 güzel canım gözüme küçük gibi geldi ama eve gelince içini doldurdum denedim gayet güzel 30 tl olmasına rağmen bebek kıyafetleri sığıyo boyutu felan iyi
pyymamm Dilaraatac ahahah süpersiniz nenecikleri görünce korktum bende 😂😂😂 annemi de baska bime koydum alamaDığımı alsın diye
pyymamm Aslihanfs hepsinden aldım 😂😂😂😂 zafer kazanmıs gibi hissediyorum kendimi ilk defa birşey almak için gittim hepsinide alabildim geldim
Merve2253 pyymamm aynı bende öyleyim şuan tüm düşündüklerimi aldım ve yüzümde saçma bir mutluluk var 😂😂 kendimle gurur duyuyorum 😂💪
Dilaraatac pyymamm bu ayrı komutan gibi başka cephede savaşıyonuz siz sizi tenzih ediyorum😂 gün gelicek bu bimin fayanslarından çekil beeeeeee diye söylene söylene giden bir penguen yürüyüşlü biri geçti diyecekler 😂 hep tarihe not düşüyo bunlar 😂😂😂