btl1720 Kaçıncı haftalarda çatlaklar oluştu yada oluşmayan var mı ? Ne gibi önlemler aldınız ? Önerilerinizi merak ediyorum
1dem btl1720 2.hamileliğim ama sıfır çatlak hiçbir önlem almadım krem falan kullanmadım. Bilmem neden aşırı karnım olmuyor belki de ondan
gulkara btl1720 ben 32. Haftadayım şimdilik bir şey göremedim ama baZıları doğumdan sonra farkettim meğer gerginlikten belli olmuyor falan diyor ondan korkuyorum. Ben sabah akşam lierac kullanıyorum çatlak önleyici krem olduğu için ama cildim kuru olduğu için nemlendirmesi yeterli gelmiyor gün içinde de bebe yağı kullanıyorum jhonson baby nin. Kaşıntım olduğunda da hemen sürüyorum rahatlatıyor. Kaşımamaya çalışıyorum çok kaşınırsa da avucumun içini sürüyorum sonra yağlıyorum. İşe yarayacak mı bilmiyorum ama göğsümün alt kısımlarına sürmemiştim orası çatlamış 2 gündür fark ettim ama üst kısımlar çatlamamış üstlere krem ve yağ sürüyordum
Kocerirem btl1720 Sahreyldrm ya benimde hiç yoktu karnımda yok ama bu sabah farkettim sol kalçamda 3 adet yanyana bana gülümsüyor çok sinirlerim bozuldu 😢😢😢
btl1720 1dem benim 18. Haftam ama karnım baya çıktı şimdiden böyle olunca çatlakta olur yakında gibi geliyor
su_fidan Hep bir anda oldu diyo çatlak olanlar. Bazen çok üşensemde hergün yağlıyorum kendimi 32. haftadayım. Doğal yağları tercih ediyorum ben.
Sahreyldrm btl1720 yok canım bişey kullanmadım ikinci gebeligim bu ilkini 32de doğum yaptım onda olmamıştı bunda da 34 de göbeğimin kenarında kırmızı çizgilerle başladı 36+2 deyiz etrafa yayılmaya başladı genetik zaten naparsan yap catlayacaksan çatlıyormussun
BeybininAnasi Valla benim çok başta göbek deliğimin iki yanında oldu. Hemen hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Sonra artmadı çatlaklarım. Ama zaten karnım harita gibi, daha da artmasın bir zahmet 😒😒😒
btl1720 BeybininAnasi bende bekarken belimde olmuştu, kilolu olmamama rağmen, annemde hamilelikte çok çatlak olur şimdi böyle çatladıysa demişti ☺️ Şimdilik yok ama zaman neyi gösterir bakalım
1dem btl1720 aynı haftadayız fazla karnım yok ama belli de oluyor. Vücuttan belki de 🤦 ama olunca da çaresi yok gibi
Yenianneadayi2208 btl1720 aynı dertten muzdaribim.Bekarken bel kısmında ve üst bacağımda bende de oldu.Halbuki 48-49 kiloydum.Genetik bişey sanırım bilemiyorum bi de günde 1 bardak su içiyordum içmiyordum, etkisi büyük olsa gerek 😥
btl1720 gulkara bnm korkumda normalde cildimin kuru olmasından dolayı aslında, kaşıntıyla başlıyor o zaman çatlaklar yanlış anlamadıysam ?
btl1720 Angello vücuda bağlı olduğu kesin, hiç olmayanda var erken dönemde başlayanda, olsun sonucu güzel bir şey için pekte önemi yok aslında
btl1720 Sahreyldrm hımmm anladım canım, ama inşallah genetiktir annemde 2 doğum yapmış sıfır çatlak ☺️☺️
Seda_123 btl1720 27.haftadan sonra birden cıktı bebek yağı nemlendirici kullandigim halde 🤷♀️ Çatlayacağı varsa çatlıyor bişey fayda etmiyor
Sahreyldrm btl1720 inşallah kuzum çatlaması önemli değil görüntü inan hiç canımı sıkmıyor ama aciyor da catladikca sen yine de nemli tutmaya çalış