Tugba123 3 ocak da gelecek İnşaAllah yavrularım biz şuan bir beden de 3 kalple yola devam ediyorum İnşaAllah erken gelmezlerse yeni yıla kalabalık gireceğiz 🥰🥰🥰
tugrakubra_1 31+5teyiz şu an bize de 12 ocak görünüyor tabi bu 40 hafta için.benim sezaryen olacağı için muhtemelen daha önce gelir sağlıkla gelsin minnak oğlum 😊💙👶🏻
Terziterazi Ecem34 aleyküm selam 🙌🏿 3 Ocak uygulama gösteriyor drum daha söylemedi ama Aralık sonu gibi gelebilir 😌 diye düşünüyorum rabbim cümlemize sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin amin amin amin 🌹
Nhlaslan 16 ocak...2-3 hafta önden gidiyor, aralık mı olur bilmem 😬 2020 li olsun istiyorum bebişimin 💙💙💙
ozlembsra_ 22 Ocak son günümüz ama bakalım ne zaman gelecek oğluş 😊 neler hazırladınız hastane çantası için erken mi ne durumdasınız canlar heyecan dorukta 💕🎉
Esrayagixemir1604_ ozlembsra_ benimde 21 Ocak son gün 😀 doktor daha bı tarih vermedi bakalım kısmet ne zamansa
Busemasalpoyraz Banada ocak 25 ile subat 17 arasi bekle dedi doktorum bakalim oglum hangi ayi sevip gelecekkk gorcez 🥰😂
Esmaemenova Busemasalpoyraz kac haftaliksin canim? Benimde 16 Şubat dogum vakti ama tabii 37-38 haftada olabilir
Ecem34 Bütün annelere sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebelerimizi🙏💕🐣