Esrala En güzeli vazalin 3. Gebelik hiç çatlak yok göğüs dışında banyodan sonra vazalin sürerdim şimdide öyle banyo ve kaşındıkça vazalin sürerim
SnmTt gulkara genel bi kızarıklıksa değildir yakından bak Kılcal damar gibiyse çatlaktır çizgi çizgi 😌
Irem1317 Haftaya kadar hiç bişeyim yoktu fakat sonra karnımda olmasa da bacaklarımın üst kısmında ve yanlarımda hafif çatlaklar oluşmaya başladı. 3. Aydan beri de yağlar kullanıyorum. Ama son zamanlarda kaçınılmaz son sanırım 😌
Mrysen Çatlaklar için bio oil yağı kullanabilirsiniz birde krem olarak Rebul eczanesinden Temin edebilirsiniz bende başlayacağım bunlara 😍
Melka Eğer kaşınırsa sakın tırnaklarınızla kaşımayın, çatlak sebebi.. her gün mustela yağ ve çatlak öncesi krem kullanıyorum. Arada aktardan aldığım sag kakao yağını da sürüyorum. 34+ dayım hiç çatlağım yok. Gerçi genetik yapısal olduğunu da söyleyenler oldu🤷♀️
Gzdnz Deletedmom327 Bildiğimiz bebek yağını bir pamuğa dök ve pamukla yavaşça vücudunu sil çok iyi geliyor. Tabi ciltten cilde de değişebilir. Pahalı kremlere gerek yok bence.
Turkan123 Deletedmom327 aynanın karşısına geçip ne yapıyorsun oğlum sen içerde diyip söyleniyorum kendi kendime ne yaparsam yapayım çatladı yine de ay bir de tatlı tatlı kaşınması yok mu mahvoluyorum vallla 🤣
SnmTt gulkara bazıları da diyo ki ne yaparsan yap çatlıcağı varsa çatlar genetik diyorlar ama benim annemde hiç olmamış bende neden oldu anlamadım😔 ama kırmızıyken önlem alınırsa sorun olmaz diye okudum dün ben internette bence hemen başla kremlere bolca sür
Nurcan6148 Nilll Kesinlikle en guzeli vazelin.İlk hamileligimde en pahali en guvenilir dedikleri kremleri kullandim ama cat diye catladim.Simdi dalinin hindistan cevizli vazelinini kullaniyorum.2 gun nemli kaliyor harika gercejten.33 haftamdayim daha yeni catlak yok bakalim olursada yapacak bisey yok😁
gulkara SnmTt evet ne yaparsan yap Çatlıyor diyorlar, Dr. um da bana böyle dedi. Ama benim vücudum nemlendirme istiyor, bir de elimden geleni yaptım içim rahat etsin diye kullanıyorum. O kadar dikkat etmeye rağmen çaylayacaksa cidden yapacak bir şey yok
Baloglum93 Ben dalının bebek yağını aldım her gün onu kullaniyorum 26. Haftayı doldurduk henüz bı çatlak yok inşallah son zamanlara doğru da olmaz bol bol da şu iciyoeum
hilal89 Ozgesn nette gördüm ama çatlamadan önce mi kullanmak gerekiyo onu bilemedim benim kalcam çatladı kırmızı kırmızı başladı
Ozgesn hilal89 önce de sonra da farketmez 🤰 ben ilk gebeliğimde 3. Ayda başladım kullanmaya . Şimdi ikinci gebeliğim yine 3. Ayda başladım kullanmaya hiç çatlamadık ilkinde ikinci de de sanmam catlıcamı ❤️
Haticemre21 Bende 24 haftalığım hindistancevizi yagı bebek yaği kabak çekirdegi yagı ne bulursam sürüyorum 😩 arada nemlendirici krem de sürüyorum
Osgem2019 Deletedmom327 hem bio oil hem lierac kullanıyorum en iyi lierac pamuk gibi yapıyor tenimi yağlar felan hep yalan
Deletedmom327 Osgem2019 çatlamaya zaten çok meyilliyim şu anda olan yeterince çatlağım var bundan sonra da daha da çatlamasını istemiyorum teşekkür ederim canım