Deletedmom327 Merhaba arkadaşlar 13 haftalık gebeyim hamilelikten önce de kilo alıp verdiğim dönemlerde göğüslerimde bacaklarımda kalçamda sırt kısmımda çatlakların oluştu şimdide gebeyim ve özellikle göğüslerim ve bacaklarım kaşınmaya başlıyor göğüslerim aşırı büyüdü zaten.bende frei öil çatlak bakım yağını aldım ama henüz kullanmaya başlamadım.bu tarz yağları her gün mü kullanmak gerekiyor? Yada başka önerileri olanlar var mı?
SnmTt Deletedmom327 bende frei oil aldım yarısından çoğunu kullandım dün üstümü değiştirirken bi baktım kırmızı kırmızı damarlar çıkmış çatlamaya Başlamışım😕 frei oil biraz hafif geliyo sanırım bi de çok daha düzenli sürmek gerekiyo sabah akşam bence. Ben sadece duştan çıkınca sürmüştüm. Şimdi aktardan malzeme aldım kendim yaptım kremimi onun daha etkili olacağını düşünüyorum 🤷🏽♀️
Ggamze Deletedmom327 16haftalık hamileyim karnım çıkmadı daha o yüzden fazla umursamıyorum çok nadir kaşıntı oluyor ozamanda Hindistan cevizi yağı bio oil yada bebek yağı sürüyorum
Nurcan6148 Nilll Kesinlikle en guzeli vazelin.İlk hamileligimde en pahali en guvenilir dedikleri kremleri kullandim ama cat diye catladim.Simdi dalinin hindistan cevizli vazelinini kullaniyorum.2 gun nemli kaliyor harika gercejten.33 haftamdayim daha yeni catlak yok bakalim olursada yapacak bisey yok😁
SnmTt Deletedmom327 balmumu, kakao yağı, Shea yağı, badem yağı, Hindistan cevizi yağı bınlar ana malzemeler ek olarak e vitamini avakado yağı falan koydum yani nemlendirebilecek bütün malzemeler yoğun kıvamlı bi krem oluyo 👍
Ggamze Deletedmom327 çok güzel nemlendiriyor zaten önemli olan nemli tutmakmış çok pahalı çatlak kremlerini almayı düşünmüyorum🤔
Deletedmom327 Ggamze bol su içmeye çalışıyorum bu hafta bende başlayacağım bakalım nemlendirmeye kuruyup acıdığını hissediyorum
Busraas Deletedmom327 hemen hemen hergün sayılır gerçi senelerdir ben vücuduma bebe yağı veya hindistan cevizi yağı kullanırım her duştan sonra alışkanlık öyle devam etti. Bir de hakikaten bol su çok önemli
SnmTt gulkara kırmızı damarlar çıkıyo görürsünüz mutlaka. Damarlar ilerleyen aşamalarda derin çatlak oluyo önlem almazsak😑
hilal89 Ozgesn nette gördüm ama çatlamadan önce mi kullanmak gerekiyo onu bilemedim benim kalcam çatladı kırmızı kırmızı başladı
uleKseTop Hindistan cevizi yağı ilk gebeliğimde birtane bile çatlağım olmadı şükür bundada Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve bol bol su içmen gerekli
Dilankenger Ben kendi çapımda rutinime decam ettim . normal vucut yağı kullanıyordum sadece . son iki haftadıe vücut yağı bepantol krem karıştırıyorum . ya da zeytinyağı zeytinyağlı kremler . ne bulursam işte . çatlağım yok şuanda . inşallah olmaz ya 🙏