gurcem mercan2020 valla kuzum anasında var😕 refluden mahvoldum bısı yıyıp ıcemez oldum sureklı kusuyorum.Annede oluyorsa bebektede oluyor diyorlar
Kizkalesi gurcem oyle değil kuzu ya üstünde iki tane yan korumalı varya onların aştı cırtcırtlı ayrı ayrı oluyormuş onların örtğsğ bence güzel Bi görüntü olmaz. Emzirme yastığın veya babynest in varsa yeterli 😄
Kubuuu1 efsanemel kivi marka çok iyi değil diye biliyorum ürünleri kullanmadım ama genel olarak markanın ürünleri iyi değil
Kizkalesi gurcem ozaman şöyle yaparsın arkasına yasıık desteği verirsin zaten yan yatırman lazım oldu bitti 😄
gurcem Raniniii ya ben oyle ana kucagı falanda almadım.Cıft kısılık yatagımda benımle beraber uyuyacak bebegım .Dıyorum reflu yatagınıda alayım yanımda uyur 🤩 yanı ınsallah dusuncem o yonde
Raniniii gurcem bebegin bogulmamasi tikanmamasi icin harika birsey cok yakin arkadasim kullanıyor bende ondan gorup aldim heryerde ona yatiriyor kendibyataginda kucuk besikte falan kafamiz rahat olacak yani 😅🤲
gulsenkonakli Serap46 doktorlar genelde önermiyor ortamdaki mikrobu hava yolu ile ciğerlere taşıdığı gerekçesiyle
Sevde25 Bu reflü yatağının amacı zaten başını yüksekte tutmak değil mi boğulmasını engellemek için bn tan yatırıyodum babynest var onu cok kullandım ilkinde ama reflüsü yoktu yine de ihtiyaç var mı ki 🤔 altına bişeyler koyup yükseltsem olmazmı baş kısmını 😄
Ibck Sevde25 bence olur bu sneye kadar reflü yatagımı vardı yada ana kucagı al onu da yükselterek kullanabiliyorsun zaten başı yukarda kalıyor