efsanemel Kızlar yarın BİM’e gelecek olan hava nemlendirici ve biberon ısıtıcı hakkında bilginiz var mı kaliteli midir sizce işe yarar mı
Kbrckbln efsanemel ben ilk bebeğime hamıleyken bıberon ısıtıcısını aldım ama bı kere bıle kullanmak nasip olmadı cok bı geregı yok biveron ısıtıcısının
Real efsanemel biberon ısıtıcısı yerine termos alabilirsin çok daha kullanışlı bence.birde kış geliyor kesinlikle burun pompası binihtiyac onada bakın kış anneleri o burunlar doldumu mutlaka temizlemek lazım.
Kubuuu1 efsanemel kivi marka çok iyi değil diye biliyorum ürünleri kullanmadım ama genel olarak markanın ürünleri iyi değil
efsanemel Reflü yatağı ile nem makinası kesin ihtiyaç gibi geliyor ama biberon ısıtıcı için ben de karar veremedim
Serap46 Kızlar ultrasonik hava nemlendirici diyor, kullanan var mı gerekli bir şey mi? Kayınvalidem alalım diyor kardeşim alma sağlıksız bir şey diyor. Benim bir fikrim yok siz ne düşünüyorsunuz?
Real Serap46 geçen kış sürekli burunda hırıltı akıntı için doktora gittik bı doktor alın diyor öbürü varsa sakin çalıştırmayın diyor.etrafimda kullananlara sordum onlarda çalıştırdık fayda görmedik attık bı köşeye dediler.
gulsenkonakli Serap46 doktorlar genelde önermiyor ortamdaki mikrobu hava yolu ile ciğerlere taşıdığı gerekçesiyle
Serenty Peteğin üzerine ıslak havlu köyün gitsin.maksat oda nemli olsun burun içi kurumasın.biberon da bence mantıklı değil çünkü her bebek biberon kullanmıyor.ana kucağı aldık yoksa onu almayı düşünüyordum.guvenemedim birde
2prenses1prensannesii Mama sandalyesini ben kızıma hamileyken almıştım baya sağlam ve kullanışlı bence
gurcem Kizkalesi Amann canım evde carsafmıs battanıyeymıs ne ararsan dolu 😂 bırını sererım tek derdımız o olsun ıse yarıyor mu acaba
Kizkalesi gurcem oyle değil kuzu ya üstünde iki tane yan korumalı varya onların aştı cırtcırtlı ayrı ayrı oluyormuş onların örtğsğ bence güzel Bi görüntü olmaz. Emzirme yastığın veya babynest in varsa yeterli 😄