Htcglgnaksy Kızlar bebeğim bugün çok hareketsiz hiç kımıldamıyor bile ben dürtmediğim sürece asla kımıldamıyor. Dürtünce de zorla uyanıyor sanki anlamadım . Bu haftalarda yaşayan varmı 23+3 haftalığız
gurcem Htcglgnaksy kuzum hareket edıyorsa sorun yok😍 belkıde gece sen uyuyunca daha cok hareketlıdır.Benımde o zamanlar bebegım cok hareket etmezdı bende durterdım kıpırdıyorsa be mutlu sana😇
isimsizbebek Htcglgnaksy bende aynısını yaşadım. Hatta 2 gün nerdeyse hissetmedim şu an 26 dayım her dk hissetmiyorum kendini belli ediyor arada
Eliflercee Htcglgnaksy gripmisiniz. Ben gripliyken ayni seyi yasadim. 30 haftalik suan ama o kadar gucszlestiki tekmeleri cok korktm. Doktora gittik doktor dedi onlarda etkileniyor gripten😊 sukur duzeldm normallesti hersey🐣
BeybininAnasi 25 haftadan önce hareketlere çok anlam yüklenmiyor sanırım. Tabi daha bilgili anneler de cevap verecektir.
gurcem Htcglgnaksy 😂😂😂kız rahat bırak bebegı uyuyordur.Ama cok ıcım rahat etsın ıstıyorsan ben vısne suyu cıkolata yerdım bır saat sonra durmazdı bır dene ıstersen
Nilay35 Htcglgnaksy gecen hafta bende ayniydim cnm 24 saat te 5 kere yoktur hareketini hissettiqim 26 haftaliktik sukur 2 qundur savas yapio icimde masallah subhanAllah 🤲🤗 sen icini ferah tutt cnm
Mervettas isimsizbebek ben de 25+4 deyim son birkaç gündür canm sıkkın heralde ondan çok hissetmiyorum öncesinde çok hareketliydi artık böyle dışardan bakınca resmen görüyordum dokununca hissediyordum şimdi çok az hareket ediyor 😓
isimsizbebek Htcglgnaksy rica ederim hareketlerinin düzensiz olduğu haftalardayız zaten içiniz rahat etmezse sağlık ocağında kalp atışını dinleyebilirsiniz belki.
Selcen Kızlar bende bugün 24 oldum ama sabahtan beri o kadar az oynadı ki çok paniğim dürtüyorum çikolata yiyorum yok napsam hareket eder ya
zelis63 Htcglgnaksy niye dürtüp duruyorsun bebeği kız yatıyordur 😅 24. Haftadan sonra çok hareketlendiğini duymuştum canm