07052019 Nurcolakoglu bu devirde herkes bi anda toplu para çıkartıp eksiklerini alamıyor ne yazık ki. Ben cinsiyet tahmini olduğu andan itibaren ufak ufak başlamıştım. 28.haftada her şeyi tamamdı. Yıkadım ütüledim. Şimdi sanki hiç masraf yapmamışız gibi rahatız. Eltim başlamadı aramızda 4 hafta var, yeni yeni almaya başladı bişeyleri. Şimdi panik halde nasıl yetişicem diye panikledi. Azar azar alınca hem daha rahat oluyor hem de çok sıkışmamış oluyorsunuz. 32. Haftadayım hastane çantam dahi hazır. Şimdiden sonra yerimden kalkamasam bile rahatım şükür.
Guguk Ozge2441 ben de 28 bebek arabası dışında hiç bir şey yok 😂 yavaş yavaş alınır bence hiç kasmıyorum bundan sonra çıktıkça alırım birer birer
Ozge2441 Guguk bebek arabası ne aldınız acaba 🙄🙄😃😃 civilde hamak beşikler var gördünüz mü onları acaba
Guguk Ozge2441 civildekileri görmeyi çok isterdim :) amaç yurt dışındayım ben. Arabayı ve araba koltuğunu cybex aldım. Ayrıca hamak beşiklere bayılıyorum. Eminim çok güzeldir. Bende başta küçük yatak yanına yanaşabilecek bir beşik almayı planlıyorum
cbmell Çevremdekiler alışveriş yaptıkça dalga geçti. Kimseyi dinlemedim beğendiğim birşey gördükçe aldım. Hevesimi almış oldum. Şimdi 5 ay oldu yatak, nevresim takımı gibi belli başlı şeyler kaldı sadece. Maddi açıdan da kafam rahatladı :)
Deletedmom0190 Nurcolakoglu valla hamile olduğumu öğrendim annem başladı dolabı dizmeye. Kızdım ilk başta ne olur ne olmaz dedim sonra ikiz olduklarını öğrendik 7. Haftada. Aradan çok geçmedi ben de bakınmaya başladım. İkizlerde hesap çok değişiyor ben şu an 22. Haftadayım bi tek odalarıyla arabaları kaldı. Çoğu şeylerini aldık. Hediyeden Çifter Çifter. Hatta bebeklere annem bakacağı için dörder tane aldıklarımız bile oldu. Ve iyiki yapmışız alışverişi diyorum çünkü ben ağırlaşmaya başladım. Bir de maddi olarak çok rahat oldu cebimizden bi anda 4-5 bin lira çıkmadı. Siz geç başlayabilirsiniz ama 28. Haftaya bırakmayın derim. Çünkü ikizlerin ne olacağı belli olmuyor erken Doğum riski olabilir. Cinsiyetleri öğrenince ufak ufak başlayın bence ve kötü düşünmeyin ki kötü olmasın. Rabbime bin şükür bu haftaya kadar sorunsuz geldik binlerce kez şükürler olsun. Korkularınızı bırakın güzellikleri çağırın derim 🥰
Serap46 Nurcolakoglu kesinlikle mantıklı 😃 cinsiyeti öğrenir öğrenmez almaya başladık hem böyle zamana yayınca maddi olarak da daha rahat oluyo birden yüklenmemiş olduk 😊