Nurcolakoglu 5 aylıkken almaya başladım ben ha öncesinden de ufak tefek markete battaniye falan gelirdi ya da heves ya işte bi bebek kıyafeti falan gorunce alırdık eşimde en son 1 ay evvel tüm alısverişini yaptık beb onceden bi liste cıkarttım cok masraflı tuttu sonra etrafıma sora sora ne lazımla aldım cogu şeyin lazım olup olmadıgına karar vermek gerekiyor ornegin ben gögüs pompası gereklimi eğer sütün gelmese gerekli bir şeymiş ben şimdiye kadar gerekli birşey sanıyordum ama etrafıma sordum hani sütün gelirse lazım olmayacak dedi almadım biberon ıstıcısı mesela alanlar olmuş ama bir kere bile çıkarıp kullanmak nasıp olmamış vs vs mesela cogu kıyafetler 1 3 ay ancak giyecek o yüzden ihtiyac olacak aldık bana kalsa herseyin her renginden alırdım ama yeni dogan bebek cabuk buyudugu için fazla giyemiyor yani o yuzden lazım oldukca aldım birde bazen bime şoka faşan indirimli geliyor ben birçok şey aldım hastane cıkısı falan ama bime geldi mesela uygun fiyata yani az az ve yavaş yavaş almalı derim ben