Pink50 Oznurozgurozum hahaha ne guzel iste bi nebze keyiflendirdiysem ne mutlu bana hayırlı dogumlar olsun insallah 😁😁
Gamzeliim38 Pink50 Yaa valla ilaç gibi geldiniz gerçekten Yarın bende sezaryenle doğum yapacağım düşünüp duruyorum nasıl olacak diye inanın, çok güzel geçmiş masAllah darısı bana ve doğum yapacak arkadaşlara inşaallah 🙏 Sağlıkla buyutun miniğinizi 😍🙏
Pink50 Gamzeliim38 yaa cok sevindim gercekten bi nebze iyi hissettirdiysem ne mutlu bana sag salim kucaginiza alirsiniz insallah 😊❤
Pink50 Burcu_shn dikiş cesidi cok var ama artik genelde estetik dikis oluyor benim dikisin bi ucu belli bi sonu hic iz bile yok dikisimi 1 hafta snra aldilar ama ondada korka korka gittim doktor usg ile bakarken sekreteri cekmis alms anlamadm bile 😁
BeybininAnasi Pink50 çok şanslısınız çok güzel bir doğum yaşamışsınız 🥰 doktorunuz ve diğer görevliler psikolojik rahatlığınızı çok önemsemişler, ne güzel ❤️ Allah bebenizle, eşinizle, ailenizle sağlıklı uzun ömürler versin ❤️
Pink50 BeybininAnasi cok tesekkur ederim amin insallah allah herkesin gonlune gore versin cok guzel gecti cok şükür umarm sizde saglikli bi sekilde dogurursunuz
Pink50 lazkizi61_ sütlü tatli cok tukettim sütlaç yedim tabak tabak özellikle hatta karın cevresi 1 hafta daha öndeydi aşırı proteine bagli. Saglikli olsun kilo hic onemli degil
Dmt01 Pink50 ağlayarak okudum resmen bende 36 haftalık hamileyim sezeryandan hep korktum normal doğum ansızın başlıcagı için bian önce bitsin diye dua edecem ve bitecek diye düşünüyorum ama hazırlıklı bi şekilde kesilmeye gitmek çok ürkütücü geliyodu hikayeniz gerçekten iyi geldi ama tabi hala korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok o bebek bi şekilde ordan çıkacak😊Allahın izniyle sağsalim gelsin yavrularımızda biz hertürlü acıya katlanırız evelallah🥰
Pink50 Dmt01 bende hrp oyle düşündüm nasil girdiyse bi sekilde cikacak diye yürüdüm gittim ama anlik oldu allah o cesareti aglayarakta olsa bi sekilde veriyo onun icin hic korkmayin 10 dakikanin keyfini cikarin allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah ❤😍
Kadriyeakarsu Pink50 yaaaa çok tatlı anlatmissiniz gülümseyerek okuduktan heleki o kandırmaya çalışırken kandiginiz bölümleri 😁 rabbim sağlıkla kolaylıkla bebisinizi büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun darısı başımıza 🐣
Pink50 Kadriyeakarsu bi nebze iyi hissettrdysem ne mutlu bana 😊 inanin cok korktum ama asla oyle degilmis hayirli dogumlar dilerim herkese allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 😍😍
Kelebek3510 Öncelikle Allah analı babalı büyütsün canım hikayeni okurken ağladım bende çok korkuyorum sezeryanda eğer sezeryan olursam umarım senin ki gibi güzel geçer
Pink50 Kelebek3510 allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah hic korkulcak bisey yok canim inanki allah yardimcin olsun
Neslihansss Pink50 bende 1 hafta önce oldum normal doğum die gittim doktorlarn ışkencesne uğradımm 14 saat acı cektm dayanamıyorum sezaryana alın dedım ve bende cok korkuyodum o anlık ama şükrederek gittim çünkü normal doğumu bana illet ettirdiler nasıl oluyor anlamıyorum.. hatırlamak ıstemıyorm ama neyse. Hala dikişlerim acıyor benim sırtım ağrıyo yürüyemiyorum yatamıorum zorlanıyorum yeni amelıyttan çıkmış gibi siz kaç günde biraz olsun rahatladınız? Korkuyorum bı sıkıntı cıkıcak dıye
yagmur_annesi Neslihansss valla aynen öyle cok zor geçti benimde suan 15. Günüm yeni yeni kendime geliyorum hala dikislerim aciyo
Pink50 Neslihansss canim inanirmisin bilmiyorum ama hic dikis yerim ağrımadi bi sancim olmadi ertesi gunu kalktm normal dimdik yurudum desteksiz
Gizemabc Pink50 hayirli ugurlu olsun👏🏼👏🏼 Sanki yaziyi ben yazmisim gibi okudum😄 ben de kesilmekten korkuyorum sizin gibi bol hareketle yuruyusle geciriyorum gunlerimi kendimce normal doguma hazirlaniyorum. Bir yandan da sezeryan ihtimaline isteksizce kendimi alistirmaya calisiyorum ne olur ne olmaz diye🤦🏽♀️ Kismet artik 34.haftadayim. Sezeryan olursam da insallah sizinki gibi kolay olur. Mesajiniz iyi geldi. Kiziniza opucukler🥰