Pink50 Papatya_anne oylemiiii mutluluk gozyasi bunlar 😊 sizde sag salim kucaginiza alirsiniz insallah 😊
Pink50 Burcu_shn allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallah hic korkulcak bisey yok manisadayim ben 😊
Burcu_shn Pink50 İnşallah acaba bu zamanda bütün sezeryan yöntemleri aynı mı? Bir de atılan dikişler alınmıyor değil mi lazer oluyor 🤷🏻♀️
madl41 Pink50 Benim tek korktuğum nefessiz kalmak 😔 Ameliyat anında nefesim kesilirse diye korkuyorum
Pink50 madl41 surekli herseyini kontrol ediyolar basindalar zaten seninlede konusup sakinlestiriyolar hic korkma
MelisG Pink50 ben de şu an için normal yapacağım gibi duruyor. Her şey kısmet 🥰 can sağlığı olsun gerisi kolay 🤗
Sinemmissss Benimde bebek büyük olduğu için sezeryan verdi pazartesi olacam çok korkuyorum gerçekten okuyunca çok rahatladım ama tabii yaşamadan bilemiyorum yine de eşim benden daha panik na yapacağım bilmiyorum
Pink50 Sinemmissss eşler öyle oluyor genelde nazlanabildigin kadar nazlan tatli telas bunlar 😁 hayirli dogumlar diliyorum hic korkulcak bsey degil
Dua38 Sinemmissss Pink50 Gerçekten çok güzel anlatmışsınız evladnzla mutlu günler geçirmenizi diliyorum benimde 3.sezaryen'im olacak inşallah korkmasın kimse rabbim yardımcmız oluyor her daim 🙂
Mervezumra Dniiz korkmayin gercekten hicbirsey yok ben 9 da sezeryan icin ameliyathaneye girdim 9.10 gece kizimi gordum inanin hicbirsey hissetmiyorsunuz ve bebegiizi gordugunuz o an tarifsiz 😊
Pink50 Oznurozgurozum hahaha ne guzel iste bi nebze keyiflendirdiysem ne mutlu bana hayırlı dogumlar olsun insallah 😁😁
Pink50 Burcu_shn dikiş cesidi cok var ama artik genelde estetik dikis oluyor benim dikisin bi ucu belli bi sonu hic iz bile yok dikisimi 1 hafta snra aldilar ama ondada korka korka gittim doktor usg ile bakarken sekreteri cekmis alms anlamadm bile 😁
lazkizi61_ Pink50 hayırlı olsun Allah sizle büyümeyi nasip etsin inşallah.. bende 34. haftamdayım biraz kilosu düşük dedi doktor o bir hafta icin de nasıl ne tükettiniz banada söyleyin bende biraz kilo alsin istiyorum :)
Pink50 lazkizi61_ sütlü tatli cok tukettim sütlaç yedim tabak tabak özellikle hatta karın cevresi 1 hafta daha öndeydi aşırı proteine bagli. Saglikli olsun kilo hic onemli degil