Gokcenur mrvdrmz bende de çıkıyor ama ben ilaç falan kullanmıyorum? Sıkıntı mı yani , idrarımı yaparken ağrım olmuyor
27_00 Cemre12 benmde öyle cıktı 1 bakteri diye ama ne ne değil bilmiyom doktorumun ağzı fermuar gibi açabilene aşk olsun
mrvdrmz Gokcenur doktoruna soylersen idrar tahlli yapıp enfeksiyon var mı yok mu ona göre ilaç veriyor sancım olsaydı serum flaan da verirdi ama sancım yoktu antibiyotik kullanıyorum
Whiteangel111 Haftamdayken kroniklesmis surekli tekrarlayan enfeksiyonum vardı enfeksiyon kasılmalarımi tetikledi acilmam basladi ilacla durduruldu 36. Haftaya girdim hala 2 bucuk santim acilmam var nstde sancı çıkıyor ilacida bıraktık cani ne zaman isterse gelecek premses🤔
27_00 mrvdrmz benim de aynı ama sadece sol tarafta var ağrı dönerken dediğin gibi bağıra bağıra dönüyorum sizin demi tek taraflı
mrvdrmz 27_00 benim komple bütün kasığıma ağrı ve sancı giriyor yattığımda hareket ederken dönerken flaan
Cemre12 27_00 yani bana ilaç vermedi doktor ama dün gece vajina içinde yanma gibi bisey hissettim tuvaletten sonra bilemiyorum ya ne yapmak lazım 🧐
27_00 mrvdrmz aynı gün ve haftadayız. Bugün Kasıklarım da ağrı var ilk defa oldu. Enfeksiyonda var bugün ilaç alcam. Bebiş gayet haraketli falan bilemiyorummm
mrvdrmz 27_00 bebim bebişte hareketli iyi de erken gelmelerine sebep 😂evet ilaçlarını sl kullan tabi allah korusun bebeğede geçebilir eğer cok yüksekse
27_00 Cemre12 valla bana da verdi gidip aldım. Renkli akıntım cnkü. Ha ilaç kullanınca 1 hafta geçicek sora gene aynı da daha napalım valla biz kadınların çilesi enfeksiyon herlde kendimi bildim bileli var
mrvdrmz Cemre12 cok rahatsızlğın oluyorsa doktoruna soyle şüphem var diye benim baya rahatıssluğım oluyordu yanma,ağrı,bıçak saplanması sırtıma vuran sancı
iremtzn ben daha hamileliğin çok başındayım ve yüksek derecede enfeksiyonum var Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻