Ylzmeric Canım benimde böyle çıkmıştı 2 tane bu testten 1 tane erken testen yapmıştım 3 cude pozitif. Dr. Gittim kesesi bile oluşmamış:)) adetime vardi daha okadar erken öğrenmiştim kan testi yaptırdı doktor. Inşallah tutmuştur. Bence tutmuş 🤭
Mucize_istiyorum22 TunarinAnnesi ozamn gebe olma ihtimalin yüksek ınsllh canım hamilesndr 🙏ve içime dogdu bi kızın olcak👼
Burcu2121 TunarinAnnesi var kuzum bence cok az ama adetine de çok var bi kaç gün sonra tekrar testi yenile koyulasacaktir😊🤲🤲
zelis63 TunarinAnnesi daha 6 gün var böyle çıktıysa 6 gün sonra net çizgi olacak bu biraz sabırla bekleyin canm inşllah allahım kısmet etsin size ve tüm isteyenlere
MerveNural TunarinAnnesi test negatif bak dikkat et testin herr yeri pembee o t cizgisi bembeyaz biraz da fazla damlatmissin ona ragmen o kisim beyaz negatif malesef 😢
DamlaKck TunarinAnnesi Senin ismini görünce ben bile heyecanlanıyorum artık.😊 Ve bu kez ben de silik çizgiyi gördüm, tabi bence çok umutlanma yine sen, akışına bırak. Bir an önce de kan verirdim yerinde olsaydım.
Busimss TunarinAnnesi var gibi ama bence adet gününü beklemen en iyisi olur canım adet öncesi yanıltabiliyor biliyorsun. İnsallah miniğin seninledir