TunarinAnnesi Merve6475 Seyma_1234 SnmTt Mlke Papatyam2017 kizlar InsAllah hakliyizdir zircon Doktorum tebrik etdi fotoyu gorup 😉
SnmTt TunarinAnnesi var bence 6 gün kala ben yapmıştım ışığa tutunca Bile zor anlaşılan bi çizgi çıkmıştı görmemişim bile çizgiyi hamile değilim sandım hamileymişim. Sizin çok daha belirgin benimkinden🥰 Allah gönlünüze göre versin🙏🏽
Seyma_1234 Bence var hayırlı olsun daha 6 gün var adetine ondan silik çıkmış ama belli çift çizgi olduğu ☺️
Sevoeco25 TunarinAnnesi canim benim avülasyon testim de senin gibi cıktı acaba gebemiyim senin noldu sonucun
cerrah61 Cizgi var gibi ben gördüm ama cok ince oluşmuş sanki o yüzden ne çizgi olduğundan emin olamadım madem regl ne 6 gün var en güzeli gecikmede kan vermek . Rabbim hayırlısını versin kucağın dolsun inşallah🤲🏻♥️
Canan_olg TunarinAnnesi sen bekle bence en iyisi zaten atedin 1 gün bile geçse kırmızı çizgi çıkıyor ikiside ama şunuda söyleyeyim dayanamayıp bende yaptığımda hayalet çizgi bende de vardı 😊 ve şuan 10 haftalığım
TunarinAnnesi Canan_olg zaten baska carem yok keyifle bekliyorum Ama bi oz guvende var ki Ben elimden gelen herseyi yaptim 🙏
ecemtmr TunarinAnnesi kuzum bence var kan vermelısın Allah ısteyen herkese nasip etsın inşallah vardır :)
Mucize_istiyorum22 TunarinAnnesi çatlama ignesinin etkiside olabilir iğneyi nezamn vurdun ovulasyon ne zamn oldu
TunarinAnnesi Mucize_istiyorum22 hayir cnm 3 yumurta 3 de kendi catladi ve ovulasyonu ultrasonda gorduk catlama ignesi vurulmadim yani
Mucize_istiyorum22 TunarinAnnesi ozamn gebe olma ihtimalin yüksek ınsllh canım hamilesndr 🙏ve içime dogdu bi kızın olcak👼