Ozgemlym Minnosannesi0 kuzum dönmüş olabilir mi :) hoş benim bi hıçkırıyor çocuğum karnımın üstünde de altın da da hissediyorum hıckırıgı ama döndükten sonra kasıkta hissetmiştim :)
Minnosannesi0 Ozgemlym kuzum dönmüş olda biliyorum dönmedi kıpır kıpır hep göbeğimin orda aşagıda iken daha farklıydı
Minnosannesi0 shsn benim de öyle büyük ihtimal bu cimciler kafa yukarda ama nasıl aşagıda hıçkırıyor kafam da deli sorular 🤣
Ozgemlym Minnosannesi0 anladım kuzum ama bence ihtimali değerlendir :) benim kızım dönmüş olmasına rağmen karnı göbek kısmımda poposu az daha yukarda cünkü ondan dedim :)
shsn Minnosannesi0 ahahaha vallaha anlamadım. ilk başlarda sağ kasıktan sol kasığa uzanıyordu yüzü yukardaydı. şimdi anneye sarılmış gibi yüzü içe bakıyor yerim onu ben. kız kontroln ne zaman benmn pzrtesi kim erken giderse sorsun doktora :)
Minnosannesi0 shsn benim haftaya kuzum sen sor birde ben sorayım bakalım dün gittim ama sormadım bugün oldu çünkü 🤣
shsn Minnosannesi0 benmde dündü kontrolm. ama aklıma gelmedi hiç :) yeterki iyi oldğnu bileyim diye takılmadım nerede hssttğme :) pzrtesi sorayım bir :)