Canimoglumkubra Cigdem07 Allah'ım ikinizide korusun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin, inşallah 🙏
Ozgemlym Cigdem07 rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım darısı bana benim nazlı kızım gelmeye hiç niyetli değil galiba :) kontrole geldik bakalım ne dicek dr 🙏🧿
Sevalersin Bende kendi isteğimle sezaryen olucam hikayeni merakla bekliyorum, sağlıcakla kucağına al yavrunu çok çok sevindim demek sıra bu kez de sana geldiiii 🤗💚🍋 darısı bizlerin başına, ağrısız sızısız ayaklanırsın umarım kuzuuuum 🧡🌺
SeydaUslu Çok rahat geçsin doğumunuz ikinizde en sağlıklı şekilde çıkın insallah 🧡🙏🏻 Darısı benimde başıma pazartesi günü bende doğuma gideceğim ☺️
Yesoo SeydaUslu nasip olursa inşallah pazartesi benimde 😊öncelikle inşallah sağ sağlim kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin Rabbim hepimize Allah kolaylık versinn
Gunay_18 Cigdem07 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm çok çabuk toparlarsın inşallah mis kokuluunla kendin ilgilenirsen 🥰
Minnosannesi0 Ogretmen_anne12 Cigdem07 Rabbim 2nizin de yardımcısı olsun güzel anneler 👍🏻🙏🏻 Doğumdan sonra hikayenizi bekliyoruz Allah’a emanet olun 🤚🏻♥️
Apilhatice Cigdem07 ben daha yeni gördüm canım hayırlısıyla kavuşmuşsundur inşAllah yavruna sağlıklı sıhhatli bir ömür Nasip etsin Rabbim🙏