Cigdem07 Kızlar günaydın mı diyim ne diyim bilemedim :) 3ten beri ayaktayım 😊 dogal olarak yatamıyormuş insan :) bugün oğlum dogacak insallah sezeryan ile cok cok mutluyum öncelikle rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin insallah 🙏🏻💙 Bana dua etmenizi istiyorum. Dogumdan sonra kendime geldiğim ilk fırsatta dogum hikayemi paylaşıcam sizlerle 🥰 şimdiden cok ama cok teşekkür ederiiim. 🙏🏻
Badevehande Cigdem07 ilk duan benden olsun inşallah benimki gibi sorunsuz geçer bacım sende kavuşuyorsunnn🥰🥰 hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm❤️❤️
Symirna Cigdem07 cigdemcimmm Allah bir avazda kurtarsin .dedigin gibi cok heyecanli bende olsam hayatta uyumaz surekli hayal kurardim sanirim😃Simdiden hayirli ugurlu bir evlat olsun .dogumun su gibi gecsin dualarim seninle🙏🏻🧿😘
Cigdem07 Symirna Yaaaa canımsın çok teşekkür ederiiiim kuzumm amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻❤️❤️ Sabah sabah çok mutlu oldum 🙏🏻
Ogretmen_anne12 Cigdem07 bugün ben de doğuruyorum:) sağ Salim Bebişlerimizi kucağımıza alalım inşllh🙏☺️
Minnosannesi0 Ogretmen_anne12 Cigdem07 Rabbim 2nizin de yardımcısı olsun güzel anneler 👍🏻🙏🏻 Doğumdan sonra hikayenizi bekliyoruz Allah’a emanet olun 🤚🏻♥️