Mtzkuzum Livask bizde de son 8 diyor ama bugün kontrolüm vardı ne sancı ne de açılma var. Doktorum Çarşambaya kadar doğmazsa sezeryan yaparız dedi suni sancıyla olmaz dedi 😔
Pericinar07 Livask bizde 4 gün diyelim pazartesi günü randevum çok heyecanlıyım bi okadarda korkuyorum 😊 buarada hayırlı olsun 🤗
Ayesray Nur___ bizde bekliyoruz son 12 gösteriyor program yarın kontrolümüz var bakalım🤗 gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin🙏🏻
Nur___ Ayesray canım benim de kontrolüm cuma günü 39+3 beklemedeyim, ama Allah söyletti herhalde doğururum inşallah bu gece🙏
Livask Mtzkuzum hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. Sağlıklı hayırlı bir şekilde olsun da gerisinin önemi yok. İnşaallah gönlüne göre olur her şey 🤲🏻
Mtzkuzum balasininanasi aynen biz de son 8 doktorum bugün Çarşambaya kadar doğmazsa sezeryan dedi size bişey dediler mi?
Livask Pericinar07 ooo hayırlısı olsun bakalım. Gönlünüze göre olur inşaallah her şey. 🤗 Sağolasın Allah razı olsun 🤲🏻
balasininanasi Mtzkuzum Pazartesi gitmiştik bisey demedi. Cuma tekrar çağırdı bende tedirginim sezeryan ya da suni sancı falan der diye
Nur___ Livask heyecandan ziyade sabırsızlık tavan, hergün ev temizleyip squat yapıyorum gelmedi, bi an önce gelseydi 🙏
Livask Asli1546 oo Allah kolaylık versin. Sizin de eliniz kulağınızda belli ki. Hayırlarla gelsin inşaallah. 🤲🏻
Livask Nur___ gelir hayırlısıyla inşaallah. Bir gelir bir bakmışsın ne ara geçmiş bunca gün dersin 🤗🌺
Mtzkuzum Ervam16 açılma ve sancı yok bi haftadır çarşamba gününe kadar doğmazsa suni sancıyı kaldıramaz o yüzden sezeryan dedi😔 ben biran önce doğurmak kucağıma almak istiyorum ama sezeryanla olsunda istemiyorum 🐣