Elats61 İyi akşamlar birşey sormak istiyorum acile gittim ve augmentın 1000 mg antibiyotik verdi bana çok kötü öksürüyorum gribim afedersiniz ama balgam filan var aranızda kullanan oldu mu hiç cevap verirseniz çok mutlu olurum
SibelAlp7 Elats61 ben kullandım 1000 mg Boğaz ağrısı için bana da sağlık ocağı yazmıştı.iyi ki kullanmışım yoksa iyileşmeyecektim.
KadirMerveAknc Bende dün doktora gittim iltihaplanma var diye banada antibiyotik verdi canım bi zararı olsa vermezlerdi bilirler doktorlar en kısa zamanda iyileşirsin umarım ☺
Elats61 Tbrk kaç haftalıksınız siz ben 22 haftalık benim de öksürük için verdi doktor çiğerlere inmek için
Kirmiziasli Elats61 ben ilaç özellikle de antibiyotik asla kullanmazdım, kendi dr unuza danışmadan içmeyin derim
Cisemk Elats61 ben ilk 3ayda kullandım penisilin içerdiği için bebeğe zararı olmadıgını söylemişti doktorum. Suan 22 hastalığım çok şükür bebeğim sağlıklı. İçiniz rahat olsun
SibelAlp7 Elats61 16 haftalıkken kullandım.Şimdi de idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi kullanıyorum
Esrelf Elats61 canım bildiğim kadarıyla augmentin kullanılıyor. Haftan da ilerde. Acildeki doktoruna da söylediysen hamile olduğunu , bilerek vermiştir. kullan bence.
SibelAlp7 Elats61 largopen 1000 mg Boğaz ağrısı için içtim 5 günde anca düzeldi o da ilaçla.Şimdi de idrar yolu enfeksiyonu için kullanılıyorum 500mg aksef.
Elats61 Esrelf evet söyledim canım biliyor zaten bu haricinde birşey veremem dedi eğer geçmezse prof doktora gitmemi söyledi başka yapacak birşeyleri yok
Esrelf Elats61 canım akciğerlere inip bronşite çevirir diye vermiştir. En kötü ihtimalle bulunduğun yerin kadım doğum aciline ara sor. Yada eşin sorsun. İçin rahat eder.
Elats61 Esrelf şuan sormadım bir tane içtin kendi doktoruma ptesi soracağım güne eiki kere vermiş amma ben bir kere içeceğim ptesi içmeden doktorlar görüşüp bakalım ne der inşallah birşey demez atlatırım bu hastalığı
Elats61 Heather acil doktoru olduğu için sormadılar aslında insanlar çok acımasız insanın halinden anlayan Yok