Bernadoruk 25+2 deyiz doğumum 24 ü gibi bebişim iki hafta önce 780 gr dı bi oğlum olacak nasipse doruğum gelecek☺İlk hamileliğim çok heyecanlıyım bide korkuyorum birazcık 😂yavaş yavaş eşyalarını alıyorum herkes sağlkla kucağına aldın bebeğini inşallahhh ❤💕
Sulee1 SekerAnne heyecan dorukta tabiiki kime benzer nasıl birisi olur =) 43 kilo ile hamile kaldım 49 kiloyum 27+2deyim. Kıyafet hala daha tam almış degilim yazlıkları bekliyoruz. Sizde fikirlerinzi paylaşırsanız memnun olurm
SekerAnne Sulee1 maşallah ben kıyafetleri bitirdim gibi ama abartmadım doğduktan sonra durumuna göre de alabilirim dedim 🤗 arabasını aldık ,küvet seti falan derken bunalmadan zevk ala ala eksikleri tamamlıyoruz
Sulee1 aysel1520 maşallah sağlıkla gelsin inşallah suawinex ürünlerine bii göz atın derim hem çok şık tarz emzikleri var hemde damak yapılarına özel tasarımları
Sulee1 SekerAnne bu kilo problemi sıkıntı ben daha ömrümdee 46 kiloyu geçemedim troit metabolizma fazla çalıştığı için şimdide çok kilo almadım ama yaşlıların taktığı tek kelime çok zayıfsın çocuk doğuramzsn besleyemezsn 😂siz kaç kilosunz
Betl Kızlar nasılsınız yorgunluk agirlik falan basmaya başladı mi ? Bende fazlasıyla var hic birşey yapicak enerji yok. Dun eşime zorla dışarı çıkalım diye baskı yaptım çıktık 15 20 dk sonra Yoruldum kafam yat uzan demeye başladi yağmur yağacak eve gidip balkonda otursak diyip geri döndürdüm eve
edagokhan Betl benmde öyle doktor yürüyüş diye bağırsada 20 dakka anca .. yürüyüş yaptığımın akşamı da koltukta uyuya kalmaca 😂😂
Betl Simdi 27 haftada da böyle olursak ilerde yapcaz 🙂 bir yandan da ileride hic oturma uyuma sansimiz olmucak simdi tadını çıkartalım 🙂
gizemgnll SekerAnne 27haziran doğum, 12 kilo aldım canım , bebiş gecen hafta 28cm , 680gr dı bakalım önümzdeki ay sonraki randevu 😊
Zely35 Haziran anneleri mayıs sonu haziran başı gibi doğumu gözüken kimler var, ne hazırlıklar yaptınız, kaç kilo aldınız 😄
Ozlemr Zely35 ben✋🏻 Mayıs sonu haziran başı doğuracam inşallah 🙏🏻 28+2 günlük olduk bugün. Dün doktora gittim kızım 1185 gram 36 cm. Bende 7 kilo aldım. 90la hamile kalmıştım 97 oldum malesef :// Hazırlıklar devam ediyor hızla. Alınacak şeyler bitmiyor resmen 🙂 Odası geldi düzenliyoruz şimdilerde bir kaç gelecek eşyası daha var. Kıyafetleri tam değil. Deterjan şampuan onları aldık. Anne yanı aldık. Bebek arabası daha almadık. Öyle yani 🙂 sizde durumlar nasıl?
Retina Benim 27+3 bebek 1350 gr haziran başı sezeryan olucam ( kendi isteğim) azcık bile yorulsam pubik kısmımda ağrı oluyor.
Zely35 Ozlemr bizde 29+0 olduk yarın kontrolümüz var bakalım bıcırık kaç kilo olmuş 👼🏻 9 kilo aldım şimdiye kadar 🤭 bizde odasını hazırladık ama kıyafetleri yerleştirmedik daha erken diye 💞 hastane çantası için alınacaklar var daha onlar eksik hep bizimde, bebek arabamız yok daha