Seydaisgrn Suhel29 Benim alttanda kontrollerm oldu çok açılmam olduğu için belki komple toparlanmamı beklemişlerdir açıkçası sormadım aklıma bile gelmedi 🙈😊
Seydaisgrn Baloglummmmm Amin inşallah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻 İnşallah hayırlı kolay bir doğum olur dualarım seninle 🤲
Seydaisgrn Maraslianne Sonuna kadar sabır benimde öyleydi beklemek zor oluyo bilirim ama herşey yolunda gitseydi gerçekten beklediğime değicekti o yüzden sık dişini😊
Seydaisgrn Yesim1995 Tabiki öyle doktorla olan iletişim çok önemli çünkü onlarında işi gerçekten zor birazda farkında olunca insan bişeylerin yolunda olmadığını doktorun tüm söylediklerini kabul ediyor🤗 Amin inşallah sağlıklı ömürleri olsun tüm yavruların🙏🏻
Seydaisgrn Deletedmom0065 Çok teşekkür ederm 🤗 Spinal isterdim fakat o an çok acil olduğu için mümkün olmadı galiba soracak fırsatım dahil olmadı genel aneztezi oldu.Toparlanma sürecim güzeldi diyorum ya tamamen psikolojik kendini bırakmadan yürürsen herşey daha kolay atlatılıyor benim en büyük sıkıntım gaz sancısıydı onu atmam uzun sürdü. Bi 40 gün kadar hafif hissizlik oldu ama şuan geçti.Doğumdan 10 gün sonra Korse kullanmaya başladım o bayağı toparladı
Gulsahvl Seydaisgrn Yine planları bozan bir minik daha 😊 Rabbim nasıl isterse öyle oluyor işte sağlıkla doğsunlar da çektiğimiz acılar unutulur gider elbet 😇 Gözünüz aydın Rabbim size bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💐🤗
Seydaisgrn Gulsahvl Öyle gerçektende kısmetten öte hiç bir şey yok olsun şükürler olsun ki sonu çok güzel çok teşekkürler 🙏🏻😍
Tgcmmm Seydaisgrn siz elinizden geleni yapmaya çalışmışsınız, tebrik ederim çok büyük emek ve cesaret istiyor bu yaşadığınız doğum.. bebeğinizin kendi istediği zaman sancısıyla gelmesi büyük avantaj hem siz hem bebeğiniz için.. anne-bebek dostu bir sezaryen olmanıza çok sevindim.. inşaallah 2. Doğumunuzu ssvd ile gerçekleştirmek nasip olur, sizin gibi bilinçli gebelerin artması dileğiyle
Seydaisgrn Tgcmmm Çok teşekkür ederim beni çok mutlu eden bir yorum olmuş ♥️ Biraz azimli olmak inanmak önemli en azından elimden gelen herşeyi yaptığımı bilmek beni en kötü durumda bile pozitif olmaya itti 🤲🙈 İnşallah kordonun kısalığı çocuğa özgü birşeymi tam bilemiyorum araştırmadım henüz ama olabiliyorsa yine normal denemek isterim 🤗 Kesinlikle bir yolda giderken bilinçli olmak ve farkında olmak çok önemli doktorlarında sizinde işinize kolaylaştırıyor
Dilekklc27 Baloglummmmm allahim ysr yardimciniz olsun insallh bi an once saglikla kolaylikla kucaginiza alirsiniz bebesinizi