begrich Kızlar 37. Haftada dikişlerim alınacak. Bu konuda tecrübeli olanlar yazabilir mi? Kanama, Ağrı vs oluyor mu?
Baharahkn begrich oncelikle gecmis olsun benim ptesi dikislerim alindi korkulcak bisey yok Allahin izniyle oyle dayanilmiyacak bir agri degil evet kanama aliyor ama cok degil leke gibi geliyor
Hayalim_ begrich meb ben de 18. Haftaydaym ve rahim agzinda biraz kısalma var dendi istirahat verdi doktorum olur da dikiş gerekirse yapilir mı bu haftadan sonra çok korkuyorum bebeğime bişey olmasindan
Melikektlu Bende merAk ettim bekliyim bri 32 deyim 37 de alıncAk benimde bide dikişden nekadar sonrA doğum gerçekleşi onu merak ediyorum
begrich Melikektlu erken doğum riskinden dolayı kasılmayı engellemek için. Bu hafta doktor bana ilaçları bıraktırıyor
Melisbol gvnrz canm bende serklajliyim henuz 1 haftalik. Fakat dikisler alinirken doktorm 10 saniyelk bir islem pıt diye alicam dedi oyle anastezili bisey degil
begrich Gazel0606 evet 18. Haftadan itibaren yatıyorum. 30. Haftadan sonra biraz daha rahatladım alışverişe falan gittim ama genel olarak gün boyu yatıyorum
gvnrz Melisbol benim alınıp alınmayacağı ya da doğum şeklim de belli değil hala Ama merak işte... insan neyle karşılaşacağını bilmek istiyor sanırım 😊 Aydınlattın beni arkadaşım sağolasın
Melisbol Duygu19031903 aynen bende 1 hafta yattim sonra dikkat ederek normal yasantina devam edebilrsin surekli yatmadan dedi🙏🏼