seyda0606 kuranilknur1 benimkini belden iğne vurulduktan sonra yaptılar. O yüzden sadce dokunma hissettim. Çekerken de çok hafif bi sızı o da 1 saniye sürüyo zaten
Deletedmom0065 seyda0606 anladim canim cok tesekkur ederim:) genel anestezi gibi 5-6 saat aç bekletmiyorlar yani
cansu23 Benide ağlattınız allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size bize hepimize 😊 allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese bu duyguyu tattırsın . Bende daha önce tatmadım anneliği heyecanla bekliyorum allah herkesin yardımcısı olsun gözünüz aydın 😂☺️🙏🏻
Derderya seyda0606 canim bnim yaa duygulanarak okudum valla rabbim herseyin sabrinida veriyo mukafatinida rabbim sagsalim buyutmeyi nasip etsin yavrunu darisi bize ins 🤲☺
Sirin_beyza seyda0606 çok üzüldüm canım vardır hersey de bir hayır ihmalsizlik doktorun ne diymki Allah bide yasatmasın
Alpirem seyda0606 Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin sizin adınıza çok sevindim bende ilk bebeğimi Doğumda kaybettim yazınızı okurken çok ağladım kötü başlayan hikayenizin sonsuza kadar güzel geçmesini dilerim bebeğinizi öpüyorum 😊
seyda0606 Alpirem çok üzgünüm acını paylaşıyorum canım benim. İnşallah elimizden tutup cennete götürsünler bizi. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur. 🙏🏻💖
hilalyavuz seyda0606 😢😢😢 gözlerim doldu okurken. Rabbim bu yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah canım Maşallah 🤲🏻🧿
seyda0606 hilalyavuz inşallah canım çok amin. Bütün isteyenlere sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip olsun 🥰💖
pelin_87 seyda0606 maşallah size maşallah. Rabbim sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin hem yavrunuza hem de size. Darısı da bize inşallah 😘😘😘
seyda0606 pelin_87 inşallah canım en hayırlı şekilde kolayca alıverin kucağınıza. Dualarım sizlerle 💖