seyda0606 shrbrk oy gülümm. Allah razı olsun. Ne güzel yazmışsın. Çok şükür bugünleri gösteren mevlama. Bebeğine hakkıyla bakan seven her anne çok özel. Rabbim sizlere yaşatmasın. Kimsye yaştmasın. Sevgiyle esen kalın 💜🥰
213473nurdn seyda0606 yüzüm gülerek okudum Rabbım bağışlasın Allahım bu temiz duyguyu herkeze yaşatsın
Deletedmom0065 seyda0606 peki hemen bir şeyler yiyip icmenize izin veriyorlar mi? Ne kadar süre aç kalmaniz gerekti dogumdan sonra
seyda0606 Deletedmom0065 11 buçukta doğum yaptım. 1 buçukta sıvı şeyler içebileceğimi söylediler. Gaz çıkarana kadar katı gıda yok dediler. Sürekli gaz takibi yaptılar. Çıkardım dediğimde katı gıdaya geçebilirsin dediler canım
Deletedmom0065 seyda0606 anladim canim cok tesekkur ederim:) genel anestezi gibi 5-6 saat aç bekletmiyorlar yani
Canimoglumkubra seyda0606 sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşallah 🙏 Rabb'im hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏
Gozdearslaner Rabbım saglıkla huzurla mutlulukla büyüymeyı nasip etsın canım.bende 19 kasım da sezeryan olucam hıkayen ıcımı rahatlattı cok sagol canımsın 😊
Sirin_beyza seyda0606 canım çok güzel anlatmışsın acını yasatmak istemem tekrar ama doğumda mı kaybettin normal doğumda ilk bebeğini. Allah doğan bebeğine uzun ve güzel ömürler nasip etsin canm
seyda0606 Sirin_beyza evet canım suni sancı ve normale zorladıkları için. Takipsizlik doktor ihmali vs sonucu kaybettim
Diloselos seyda0606 oyy masallah Rabbim size bagislasin insallah yerim onun canini hep mutlu ol kuzunla insallah 🤗🤗
Ozlmslm Bende pcosluyum bende ikiz bebeklerimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim aynı korkuları yaşıyorum ama bi yandanda herşey güzel olucak diyorum 🤲 sizin hikayenizi okumak beni çok mutlu etti birazda gözyaşı olabilir 🤗 rabbim evladınızı sağlıklı sihatli büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍😍😍
seyda0606 Ozlmslm dünyada gidişleriyle bizi üzdüler ama mahşerde en şiddetli o anda gelip bizi sevindirecekler kuzum inşallah. Bu kez herşey çok güzel olacak inşallah. Dualarım seninle ve minik yavrunla 💜
Bebekveannesi seyda0606 nasıl güzel bir hikaye ağlıyorum şuan. Rabbim bize de nasip etsin ve size de hiç kötü gün göstermesin inşallah çok öpüyorum kucaklıyorum seni canım benim❤️
seyda0606 Bebekveannesi Allah sizede en hayırlı şekilde nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Kıyamam ki 💖
kuranilknur1 Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin CANIM. Sonda takılırken canın yandı mı. Acaba
seyda0606 kuranilknur1 benimkini belden iğne vurulduktan sonra yaptılar. O yüzden sadce dokunma hissettim. Çekerken de çok hafif bi sızı o da 1 saniye sürüyo zaten
Sirin_beyza seyda0606 çok üzüldüm canım vardır hersey de bir hayır ihmalsizlik doktorun ne diymki Allah bide yasatmasın